vineri, 3 aprilie 2015

Inconstienta nesupravegheata

Indiferent de politica si politicieni, oamenii in ideea "de libertate" cred ca pot face orice fara sa sufere consecintele unor greseli grave. Cum este posibil ca persoane particulare ( cu ceva banuti ) sa faca un foraj pentru apa termala in zona bailor Felix ? 
Nu este numai inconstienta, dar si probleme grave de mediu si de deterioarare a zacamantului. Asta-i un cetatean. Dar, cel care a executat, se presupune ca are ceva profesie in domeniu. Sau, ca urmare a celor spuse verzi si uscate despre perioada comunista, a intrat in aceasta categorie si " darmarea ", modificarea locuintelor din blocuri o face dupa "ureche". Mai darama un perete interior, o camara, o aerisire, dupa care se trece la spargerea " REZISTENTEI " blocurilor. Vezi blocuri construite din beton turnat sau chiar din prefabricate cum un cetatean, sparge zidul sa nu mai ocoleasca atunci cand iese din casa, sau isi face o pravalie. Bine, inspectoratele ,primariile, dar si locuitorii, asociatiile de locatari nu se inspaimanta ? Cu asemenea lucrari, in timp, nici nu este nevoie de cutremur.

3 comentarii:

  1. Bine subliniat...am locuit intr-un bloc unde cineva a facut asemenea modificari si chiar ma gandeam la acel moment, ce rezistenta mai are cladirea, fiind una cu 10 niveluri...

    RăspundețiȘtergere
  2. La cata lipsa de bun simt exista , mai conteaza inconstienta?

    RăspundețiȘtergere