joi, 26 martie 2015

Un avocat periculos ?

Un avocat ( D.Sova si senator ) a incheiat un contract cu o firma oarecare. Dupa niste ani procurorii au cerut urmarirea penala , deoarece valoarea contractului era considerata prea mare! S-a cerut in Senat "dreptul" procurorilor sa-l trimita la bulau inainte de a se pronunta justitia. Senatul a fost impotriva. Dar, sa vezi dracie: oameni politici, mass-media, opozitia, presedintele "politruc", ONG-rile, sau suparat si protesteaza.
Dar nu este destul, s-a suparat si Comunitatea Europeana, SUA, adica tot mapamondul. Acest avocat este mai periculos decat Al-Qaida., decat razboiul de la vecini!
Cine a trait si anii "50 sau au cunostinta despre acele vremuri, stiu ca atunci nu era asemenea nebunii - pe cei in cauza ii ascundeau de nu mai auzeai de ei.
Acum, am si-o nelamurire: au luat-o toti razna sau asa este "noua democratie" a "Lucrului Bine Facut" ?

5 comentarii:

  1. Romania lucrului bine facut il vrea pe Sova dupa gratii, pentru ca este pericol public...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest produs al serviciilor secrete a inceput sa se creada noul ZEUS.Exact ca pe vremea colectivizarii, betivul satului sau prostul satului era pus in fruntea obstei. Asa a ajuns Romania sa fie condusa de asemenea oameni, pentru ca cei din servicii, sa-i controleze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana Harburmartie 26, 2015

    Dupa noile evenimente, cereri ,ar trebui ca membrii parlamentului sa fie "capre ' ,sa execute fara gandire orice le cer celelalte Institutii! Doamne, ce avem ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Aşa deci! Întâi arestăm şi după aia căutăm probe! Halal procurori...

    RăspundețiȘtergere