luni, 9 martie 2015

Umbre- o drama cu influente de comedie neagra

Atunci cand auzeam de filme si de serial romanesti, ma gandeam ca cele multe sunt telenovele sau comedii, care nu prea au avut succes. Pentru ca pe aceasta piata, au fost produse putine filme si seriale si acestea destul de slabe, comparand cu ce s-a produs in perioada de glorie a cinematografiei romanesti.  Ei bine, de curand am descoperit un serial mai diferit, se numeste Umbre, un serial produs de cei de la HBO in tara noastra.

Am vazut cateva episoade, pe net, din curiozitate, sa vad daca sunt sau nu, ceva de capul lor, chiar daca nu ma asteptam, pot spune ca imi place si este interesant. Umbre este o drama cu influente de comedie neagra.




In serial e vorba de un recuperator, pe nume Relu, care lucreaza pentru unul numit Capitanu, un interlop al capitalei. Relu, recuperatorul, duce o viata dubla si este dificil sa le impace pe amandoua, pentru ca totul sa decurga bine. Nici familia lui si nici interlopul Capitanu nu stie de vietile paralele, astfel incat sa fie in siguranta si totul sa mearga cum trebuie.

In ultima perioada are ceva probleme si nu reuseste sa mai faca totul ca inainte, iar de aici, practic, incepe actiunea. Relu primeste ca sarcina sa il ia pe teren pe fiul lui Capitanu, iar sarcina aceasta ii da peste cap planurile.

Am sa-l urmaresc in continuare, pe net si sper sa fie un serial bun, sa aiba succes si in strainatate, nu doar la noi in tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu