miercuri, 18 martie 2015

Targul de Turism- Vacanta

ANAT organizează in perioada 20 – 22 Martie 2015, Târgul de Turism “Vacanța”. Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara

La Târgul de Turism “Vacanța”, vor fi prezente peste 25 de agentii de turism atat din tara, cat si din strainatate. Agentiile prezente vor prezenta ofertele pentru sezonul estival si pentru cel de toamna, cu reduceri intre 10 si 30 la suta. Pentru pasionatii de calatorii confortabile, vestea buna este ca poate opta pentru pachete de vacanta care au inclus transport cu avionul, direct de pe Aeroportul din Timisoara.


“Sunt anunțate anul acesta 7 curse charter săptămânale: 3 spre Turcia – Antalya, și 4 spre Grecia – Rhodos, Creta, Zakynthos și Skiathos. Vor fi anunțate și pachete spre destinații continentale, tot transport cu avionul. Am observat în ultimii ani o tendință în a alege pachete care presupun un drum cât mai scurt până la destinație. Uneori, transportul cu avionul durează mai puțin decât un drum în Timișoara, dus-întors Calea Lugojului – Calea Șagului, la o oră de vârf”, a declarat Raluca Ungureanu, vicepresedinte ANAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu