duminică, 15 martie 2015

O alta Marie cu aceiasi palarie

Cand cititorul de pe prompter isi dovedeste incapacitatea si isi plange de mila prin Polonia,  printre suspinele in care se aude cum se milogeste: "vreau guvernul meu" de marionete, adaug eu, cand din spatele unui PNL ingenucheat, ranjesc pedeleprele( Predoui, Blaga, Anastase, Vass, Boc...) DNA-ul trece la rezolvarea majoritati parlamentare. Cata scarba!


Politica mizerabila de ura si dezbinare dusa de Basescu si gasca de lichele continua, sub bagheta lui Iohannis, asa ca avem: "o alta Marie, cu aceiasi palarie".


Apropo, ca sa rezolvati cazul si sa nu mai cheltuiti atatia banii in asa-zisa: Ofensiva de primavara a PNL-ului (uite ca am aflat si de asta si, de cati bani ati dat in aceasta campanie DNA-Media), trimiteti mascati la sedinta de guvern sa confiste Codul Fiscal...la neuronul vostru se poate, asa cum ati facut si cu listele alegatorilor de la referendum...si cum spunea amicul meu, fost liberal, despre golanii care posteaza in marii liberali ai noului PNL: "Cap au, minte cele mai trebuie".


4 comentarii:

  1. Ştiu că este weekend, dar va rog sa intelegeti ca orice minut de intarziere in anchetarea dosarelor " Flota " , " Nana " , " Alro" , "CEC " , "Mihaileanu " , "Bercea Mondialu " " evaziunea cu motorin a PDL-ului"s.a , are efecte grave de credibilitate politică în exterior, pe pieţele financiare dar şi pe cursul de schimb. Rog ca pana luni sa fie anchetat , condamnat si recuperat prejudiciul material cauzat statului roman , cat si pt. daune morale ireparabile cauzate poporului roman dupa zece ani de mandat prezidential care a dus la saracirea populatiei si instaurarea coruptiei la nivel inalt !!! Daca era vorba de alti politruci , ar mai putea astepta doua-trei zile , dar in acest caz , nu mai suporta amanarea !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dobre Gheorghemartie 15, 2015

    DNA se agata doar de cei din stinga esicherului poilticse vede clar ca face jocurile presedintelui, incepe mandatul cu stingul si il va sfarsi prin demitere!
    Acum laa referenum se poate cu 30%

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai cum sa simtim bunastarea, cand s-a furat cu sacii in tara asta?!Guvernul incearca din rasputeri sa indrepte lucrurile, si altii se lupta din rasputeri sa puna mana pe putere, pentru ca ei vor toata puterea, pacat de aceasta tara, cine vrea sa faca bine nu e lasat

    RăspundețiȘtergere
  4. Praful si pulberea sa se aleaga de toti nenorocitii astia care i-si vand tara strainilor . Niciodata un strain nu ne va vrea binele cu adevart , iar exemplele in istoria Romanie sunt cu miile. Serviciile romane de securitate si spionaj sunt pline ochi de agenti CIA, Mossad si FSB .Ma intreb la ce mai avem nevoie de aceste servicii daca tot suntem slugile agentiilor straine si care conduc de facto tara. Rusine sa va fie cozi de topor nenorocite aveti suflet de Iuda si calcati pe mormintele stramosilor nostrii care au murit pentru o tara libera si independenta.

    RăspundețiȘtergere