miercuri, 4 martie 2015

"Made in Romania", la Moblie World Congress

La cel mai mare targ de telefonie mobila si gadgeturi din lume, 14 companii romanesti prezinta solutii si produse " Made in Romania".
Moblie World Congress are loc in perioada 2-5 martie 2015, la Barcelona. Prezenta României la MWC 2015 se datoreaza Asociației Române pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara și a Ministerului Economiei.

"Anul acesta, punctul forte al României este oferit de lansările de produse și soluții, avem 14 companii pregătite să impresioneze piața tehnologiei cu servicii inovatoare. Suntem la a patra participare consecutivă la MWC și în fiecare an venim cu ceva nou ce face parte din acea revoluție mondială a inovației tehnologice, iar 2015 nu face o excepție", a declarat Daniel Giurea, presedintele ARIES-TM.


La Barcelona sunt prezente telefoanele inteligente sub brand Allview, aplicatiile GPS, solutiile pentru monitorizarea sanatatii sau simulatoare de examen teoretic auto, care pot facilita insusirea  notiunilor teoretice necesare pentru doritorii de permis de conducere.

De asemenea, companiile din Timisoara au lansat la MWC 2015 aplicatii mobile revolutionare din lumea modei , care permit incercarea hainelor si crearea tinutelor direct pe telefonul mobil sau care aduc la un loc toate solutiile de chat cunoscute, precum si solutii inedite pentru notarea elevilor si al liceenilor.






Un comentariu:

  1. It's like managing your own baseball team annd leading them tto the championship.
    The d - Force Trainer Batting System Training Aid allows players to take batting practice almost anywhere or
    at any time in the world. The A's recognized that "it matters significantly less how considerably capital you have than how effectively you dedicate it.

    Also visit my page: http://teespring.com/baseball-mom-t-shirt-limited

    RăspundețiȘtergere