joi, 5 martie 2015

Johannis? Probleme, mai?

UPS! Johannis? Probleme, mai? Oare cu ce bani ti-ai facut campania?
La Preacinstitul Johannis, se vede treaba ca a avut acelasi staf de campanie in 2009 , ca si talharul nr. 1 al tuturor timpurilor, recte Basescu.
Aceasi reteta: Tataru -strateg,  Blaga- sef de campanie ? Si am vazut cu totii zilele acestea de unde veneau si cum veneau banii din campania anului 2009. S-a intamplat la fel ? Trebuie sa fii intr-adevar spalat pe creier sa crezi ca este doar o coincidenta. Cu siguranta nici Johannis, nici Basescu nu au stiut nimic. Singurul care a a trebuit sa stie si sa fie beneficiarul direct al spagilor a fost Nastase, astfel incat "justitia independenta" din Romania sa -si faca datoria aceea de a anihila pe "dusmanii" marinarului.

Astept sa vad daca se aplica acelasi principiu. Deocamdata NU.

PS.
1. Un eveniment important al zilei de ieri este acela ca strategul campaniei electorale a lui Traian Băsescu, Felix Tătaru, un apropiat al noului cuplu liberal -Vasile Blaga- Catalin Predoiu a fost chemat la DNA în dosarul Gala Bute. Un martor pretinde că i-ar fi dat acestuia 50 000 de euro în pungă ( că asa e la ei) la cererea lui Tudor Breazu, prietenul Elenei Udrea, pentru campania lui Johannis.

2...nu zic nimic de fondurile europene de la Sibiu! Intereseaza pe cineva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu