miercuri, 4 martie 2015

Cel mai profesionist fotograf de nunta

In opinia mea, toate nuntile de pe la noi au acelasi ritm si cam aceeasi succesiune de evenimente in planul traditional si cultural. Insa, din punct de vedere estetic fiecare nunta e diferita prin amprenta pe care cuplul o are si-o lasa, asupra modului in care se organizeaza totul. Si, incepe cu alegerea locatiei si merge pana la modul in care cei doi se prezinta ca: “doamna si domnul” . Asadar este unic si este deosebit.
Este fireasca dorinta de a atinge perfectiunea in organizare evenimentului. Dincolo de momentul in sine, ramane povestea imortalizata de fotograf. Aceasta este ideea de a conserva momentele unice prin fotografiile nuntii. Deoarece peste ani, albumul foto va fi singura amintire ce ramane.
Nimic nu se poate compara cu vizionarea acestui album, cu pozele celor care au decis sa isi uneasca destinele. Indiferent de buget, de tipul de nunta este absolut necesar acest album. Iar pentru a realiza un asemenea album, ai nevoie de cel mai profesionist fotograf nunta.
O fotografie in orice locatie, sau filmarea profesionala este ceea ce orice cuplu nou cauta. Si pentru asta va trebui sa ia o serie de decizii.
Pretentiile lor vizavi de albumul nuntii. Momentul in care se vor decide asupra persoanei responsabile de albumul nuntii, reprezinta de fapt, momentul in care se va incredinta acestuia cea mai grea misiune: aceea de a reda momentele importante ale evenimentului intr-o forma reala, insa retusata estetic.
Nu numai nunta in sine conteaza ci si cum sunt surprinse momentele importante, cadrul in care se realizeaza. Pana la urma in album trebuie sa se spuna povestea celor doi, care au ajuns cu aceeasi pasii, pe acelasi drum. Ori asta inseamna povestea de iubire, povestea de viata.
Pretentiile mirilor sunt de fiecare data mari, cand vine vorba de albumul nuntii, totii se avanta sa spuna ca isi doresc ceva unic, sa fie altfel la nunta lor, acel ceva pe care nu l-a mai vazut nimeni. Asadar, un album implica o poveste surprinsa calitativ prin instantanee clare, cu accent pe design si prezentare, cu acel plus care sa arate mai mult decat chipurile fericite a celor prezenti la eveniment. E o misiune ce pune la incercare profesionalismul celui care fotografiaza nunta si, in special ochiul estetic. Pornind de la o poveste clasica, pentru ca in final, sa se ajunga la maiestria celui care ilustreaza totul. Un album de nunta cum nu s-a mai vazut.
Intrebarea fireasca, exista astfel de profesionisti care sa satisfaca aceste pretentii? Poate cel mai profesionist fotograf nunta , Constantin Butuc sa indeplineasca aceste dorinte?
Eu i-am vizitat site-ul de prezentare si am vazut ca exista un numar de telefon, o adresa de mail si formular de contact prin care se poate intra in dialog cu el. Dar, decizia va apartine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu