joi, 26 februarie 2015

Spitalul "Grigore Alexandrescu" nominalizat pentru premiul "Cel mai bun spital"

Stire pozitiva pe care nu o vei gasi pe niciun post tv romanesc: Spitalul "Grigore Alexandrescu" din capitala, al carui manager este prof. dr. Dan Mircea Enescu, a fost nominalizat pentru premiul "Cel mai bun spital" din partea Europe Bussines Assembly (EBA) din Marea Britanie. Decernarea premiilor se va face pe 21 aprilie, in cadrul Forumului Realizarilor, de la Londra.


"Spitalul nostru a fost ales în urma unor sondaje statistice — media de specialitate, date de la conferințe și corporații, expoziții medicale. La selecție s-a ținut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituției cu echipamente moderne, declarații pozitive ale pacienților, acreditări naționale și internaționale. Dl. prof. dr. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internațional "Cel mai bun manager" din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale deosebite și a managementului de succes", coform  AGERPRES.
La acest forum vor fi premiati cei mai buni reprezentati din medicina, stiinta si economie.

Personalitatile medicale nominalizate vor figura pe site-ul oficial al EBA, intr-o sectiune dedicata special Almanahului Socrate.

3 comentarii:

  1. Interesant este faptul ca suntem TOTI constienti ca din cauza noastra TOTUL merge prost, insa, cu toate astea nu facem NIMIC. Stam fiecare in coltul nostru si injuram, suntem nemultumiti, dar reactie, IOC! Citez pe cineva mai destept decat mine: "Ne meritam soarta, fratilor!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi ne facem vinovati prin lipsa de reactie, de implicare, de nepasare, de lasitate! Cand vom fi un popor si nu o populatie, Romania va fi altceva. Dar cand va fi ziua aceea???

    RăspundețiȘtergere
  3. This design is incredible! Yoս crtainly κnoԝ how tо keep а reader amused.

    Bеtween үοur wit annd your videos, I
    wаs almօst moved tο start my own bkog (ѡell, almost...HaHa!) Excellent job.

    ӏ reallƴ lovced wҺat yoս haԀ to say, annd more
    than that, how yօu presenteԁ it. Too cool!

    Here іs myy web page - fdgdg

    RăspundețiȘtergere