marți, 24 februarie 2015

Se vaită madam Udrea

"Pe 10 feb am fost retinuta si pe 11 februarie arestata pentru 30 de zile, am fost verificata la sange si dezbracata, mi-au luat sutienul si am fost dusa intr-o camera de 3 pe 3 metri.Apa calda aveam doar dimineata, cu WC turcesc, pereti scorojiti, era curent, daca te spalai pe cap nu aveai feon sa te usuci. " se vaită madam Udrea ... de ce nu spune cum a participat la tăierea salariilor românilor, în timp ce petrecea pe banii lor ...De ce nu spune cum luau ea si VASILE BLAGA spagi pentru numirea ministrilor in guvernele BOC SI UNGUREANU?

PS. Cum se va văita  V. Blaga in Senat, cand protectia lui Johannis se va sfarsi, daca se va sfarsi!?

9 comentarii:

  1. Pe vremea lui Ceausescu ,erau toti impuscati ! Toti sunt corupti , toti au furat indiferent de culoarea politica ! Nu cred ca mai exista un stat in lumea aceasta cu atitia politicieni corupti !!! Si ce ne mai ofuscam atat cand ne fac englezii, francezii sau italienii hoti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: colita_alex@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Da cand împărțea ciocolată la copii amarati in loc sa sustina protectiile sociale.....cand se scalda in genti de mii de euro....apropo a uitat să spună ce firma era sutienul...!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Femeia asta nu a avut niciodată simțul ridicolului. Oamenii ăștia care au furat fără nici o jenă bugetul unei țări,nu au dimensiunea sărăciei în care au dus națiunea cu incompetența,iresponsabilitatea,lăcomia și dezmățul lor.Ea se plânge de lipsa unui feon,ca și cum aceasta ar fi nenorocirea cea mai mare,ca și cum,oamenii care trăiesc dintr-un ajutor social au toți feon,epilator și aparat pentru manichiură cu ultraviolete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De parca isi luase sejurul printr-o agentie de turism si si-a luat teapa...

      Ștergere
  5. Traiesti bine, madam... Multi dintre noi nu avem apa calda, nu mancam ca nu prea avem ce, nu muncim ca nu avem unde, iar cand avem unde, o facem in format de voluntariat... Ca banii ii luati voi, jigodiilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Interlopii trebuiesc bagati in custi cu WC turcescu asemanator custii in care va repauza in cele din urma parasuta nationala ,Udrea.
    Blaga trebuie sa se spovedeasca natiei pentru a-si usura pacatele ,asternand totul pe hartie cum s-au adunat si cheltuit 300.000.000 de euro in campania masluita din 2009. Daca tot se apuca de literatura concurand cu scribul de curte Cartarescu, poate dedica un capitol despre vamuirea vamii romane si cum devine cu porecla de Regina spagilor ce i sa atribuit de penalii lui colegi din pedeles. Ori cum a reusit ginerica sa primeasca contracte grase de la stat asfaltand prin Hunedoara pana si potecile pe care ciobanii isi duc oile la pascut ?
    Epilogul romanului de aventuri scris de mana dreapta a lui Iohannis ar trebui sa dezlege enigma infiintarii mafiei N'Drachetbasuy si intronarea nasului in sufletele moarte de basism .
    Iar de va dedica acest roman noului von Fritz d' sase Kase, ma angajez sai prefatez opera scriand despre dedesupturile aliantei PNL- PDL si despre deraierea istoricului PNL in prapastia PPE contra sustinerea subterana facuta de Fuhrer Merkel si Inalta Poarta ca von Fritz d'sase Kase sa ajunga presedinte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vrem si dl blaga sa dea cu subsmnatul.. sa-i vad atunci pe "CURATII DE LA PNL NOU."

      Ștergere