luni, 2 februarie 2015

România, este o destinatie atractiva pentru turisti

Un studiu recent arata ca România, este o destinatie atractiva pentru turistii care cauta experiențe autentice, în mijlocul comunitatilor tradtiionale. 
"Turiștii din generația milennialls (generația Y — n.r.) și cei care au adoptat comportamentul acestora nu caută experiențele sau hotelurile preferate de părinții lor, ci sunt foarte atenți la costurile pe care și le asumă. Totodată, sunt mult mai concentrați pe experiențele trăite, fie că e vorba de o călătorie de agrement sau de business. România poate fi din această perspectivă o destinație atractivă pentru turiștii care caută experiențe autentice, în mijlocul unor comunități tradiționale.
Pentru acești turiști, lipsa infrastructurii nu mai este un impediment, ci, dimpotrivă, o atracție, ei căutând destinații izolate de cotidianul aglomerărilor urbane" se arata in studiul Global hospitality insights: Top thoughts for 2015

Atat turismul de afaceri cat si cel de recreere si agrement a inregistrat cresteri constante in ultimii ani, revenindu-si dupa încetinirea globala înregistrata dupa colapsul financiar din anii 2008-2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu