marți, 24 februarie 2015

"Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor"- a doua editie la Antena 1,

                             "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor"- la Antena 1, un nou sezon.

Din 9 martie, "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor", revine la postul Antena 1 cu un nou sezon.
Reality show-ul momentului va fi difuzat in fiecare zi de luni si marti de la ora 20.30. Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor- va pune la incercare talentul a 20 de bucatari, aratand in fiecare saptamana intamplarile din bucataria unui restaurant exclusivist.
Pretentiile fiind mari, probele noi si meniurile variate vor pune la lucru imaginatia, originalitatea si pasiunea concurentilor.


"Venim cu noutăți în acest al doilea sezon", spune chef Bontea. "Fiecare dintre noi trei, jurații, își va pune amprenta pe meniurile care vor ieși din bucătăria 'Hell's Kitchen' și va încerca să aducă noi și noi provocări pentru cei 20 de concurenți." In aceeasi ordine de idei, chef Dumitrescu a spus ca astepta cu nerabdare sa reia filmarile: "Adrenalina pe care ți-o dă bucătăria și service-ul în sine nu se compară cu nimic. Iar sezonul acesta confruntarea echipelor în bucătrie ne-a adus și nouă, chefilor, multe surprize. Pentru mine aceasta este cea mai frumoasă parte a filmărilor, pentru că practic mă simt ca în viața de zi cu zi printre ingrediente, meniuri și platinguri."
Chef Scărlătescu, admite ca in cel de-al doilea sezon va incerca sa aiba si cuvinte de lauda pentru unii dintre concurenti.

"Pretențiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noștri au urmărit primul sezon și au venit cu anumite așteptări. Tocmai de aceea le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, jurații, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut și cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulți au experiență, povești frumoase legate de bucătărie, talent și ambiție să supraviețuiască iadului.".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu