vineri, 27 februarie 2015

Care-i dreapta romaneasca?

Ma amuza teribil discutia asta legata de dreapta romaneasca si Noul PNL. Dreapta Romaneasca (adica fuzionati astia PDL=PNL), fiind reprezentata de niste vesnici bugetari care n-au avut o afacere in viata lor, care nu s-au stresat ca-n 7 zile trebuie sa-si plateasca angajatii si lor nu le intra banii-n cont. Dreapta e reprezentata de niste unii care atunci cand ramaneau fara bani faceau cel mai la indemana lucru, cresteau taxele, taiau salariile mareau TVA-ul.
Dreapta este ce-a care a crescut TVA-ul si tot dreapta a introdus pensia minim garantata de 350 de lei. Tot dreapta a inteles ca e-n regula sa le tai tuturor salariile, fara a incerca sa-i diferentiezi cumva in functie de performante, determinandu-i pe oameni sa livreze mai mult decat o faceau inainte. Asadar, despre ce discutam aici? De cand este Iohannis si Basescu de dreapta? De cand e Blaga de dreapta sau Predoiu... si lista poate continua...Ce anume ii recomanda pentru a fi de dreapta? Sa imi de-a si mie mass-media insolventa de dreapta, un exemplu o afacere de succes a unuia din cei 4 nominalizati de mine, sau a oricarui altui personaj asa zis de dreapta. Basescu e vesnicul bugetar, Blaga cu vamile si motorina prin ginerica, la fel si Predoiu cu contractele de consultanta pentru firmele statului, plus  retrocedarile prin mana lui Alina Bica si pot continua enumerarea celor asa zisi de dreapta pana maine.
E simplu, la noi nu exista dreapta, exista doar niste grupuri de golani care se lupta pentru a ajunge sa ne fure. Si pentru a reusi asta au nevoie de lozinci sa-i prosteasca pe prosti. Asa au ajuns unii chiar sa creada ca-n Romania avem oameni de dreapta si ca Johannis e salvatorul Romaniei...



Un comentariu:

  1. omuletii verzi--E PESTE TOT---fac partide--se agita in noul PNL--LUCREAZA BINEEEEE !

    RăspundețiȘtergere