luni, 19 ianuarie 2015

Vamghelie: Pe 3o februarie se lanseza un partid!!!!

Vanghelie care este marele primar! Pe 30 februarie se lanseaza un nou partid !!!!!

Cunoscut mai mult pentru perle pe care le spune si mai putin pentru performantele de primar, Marian Vanghelie (cel care nu mai este, in PSD),  a comis-o din nou, vineri seara. Prezent in studioul Digi24, la o emisiune de dezinformare, din lungul sir al mass-mediei noastre,  primarul Sectorului 5 a facut un anunt memorabil, zice el: "că până pe 30 februarie va ști câți oameni din PSD se vor alătura proiectului său politic". Cu toate ca luna februarie are anul acesta doar 28 de zile, iar in anii bisecti - 29, niciodata 30.



Marian Vanghelie a refuzat sa faca vreo nominalizare cu privire la plecarile din Partidul Social Democrat. Cine il va urma pe primarul "care este" si pe "Mihaela dragostea mea", in aceasta aventura politica, nu spune dar, a dat asigurari ca ar fi multi social-democrati care vor sa vina la ei în "PSD-ul adevărat".
"O să vedeți când vom stabili de comun acord și într-o perioadă foarte scurtă, până în 1 februarie. Împreună cu grupul de inițiativă vom demara construcția unui alt partid de centru stânga, a unui partid nou, curat. Noi credem că suntem PSD-ul adevărat. Nu eu singur, Marian Vanghelie, individual. Este vorba de Mircea Geoană, Marian Vanghelie și de alte mii și zeci de mii de oameni", a declarat fostul membru PSD..

"O să vedeți între 1 februarie și 30 februarie (sic!) câți oameni, vorbim de oameni acum, nu de parlamentari", a continuat primarul Sectorului 5.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu