vineri, 30 ianuarie 2015

Stupul de viespi liberal

                                                        Stupul de viespi liberal

In primul rand, La Camora trebuie sa ia lectii de la pedelei ascunsi in Noul PNL si sponsori lor. Aici, nu intru in detalii...

In al doilea rand. Elena Udrea incepe sa vorbeasca. Intr-un interviu pe site-ul HotNews (cate sacosi de bani ai ajuns la astia?) sustine ca a depus denunt impotriva lui Kovesi si, impotriva generalului Coldea de la SRI pe care il acuza ca i-a cerut bani fostului sot Cocos pentru Sebastian Ghita si postul sau TV! Nimic de B1 si RealitateaTV. Curios!!!


E ciudat cum Udrea nu stie nimic de spagile lui Cocos din dosarul Microsoft, dar stie cu lux de amanunte aceste lucruri despre care vorbeste acum. Nu sufla o vorba nici despre sacosile cu banii, carate pe la propaganda din mass-media online, de care un alt apropiat al stupului de viespi liberale, Cristoi scria pe blog (a se vedea www.cristoiblog.ro).  La postul aflat in insolventa, era doliu aseara, se pare ca nu mai are cine sa le deie salarii...Vom vedea ce efect va avea asupra mass-medie si site-urilor de dreapta aceste anchete. Sau mai bine zis, cate vor rezista in economia reala, fara sacosi. Eheee, e greu...

In al treilea rand . Iau cu titlu de inventar tot ce spune aceasta individa (Udrea) si constat ca cineva a rasurnat stupul de viespi si ca multi liberali si sponsori de ai lor vor fi intepati.

Vorba lui tanti Maria de la Radauti!!! "Tre schimbata si matura!!!!" Si-o completez, eu...la astia si femeia de servici trebuie schimbata.

In al patrulea rand. l-am auzit pe Blaga mare co-presedinte PNL, spunand "nu partidul greșește, un om poate să greșească, partidul nu greșește".Pai ia sa analizam logic: rezulta ca daca foarte multi oameni din partide gresesc partidele sunt imaculate si functioneaza din ce in ce mai bine?
Logica de incape intr-un cuvant, cum l-as descrie eu pe Blaga...
Cand iese la teveu.si spune ca pdl nu exercitat presiuni pentru a scoate bani de la TOTI incluzand aici pe toti ministri, deci si pe Catalin Predoiu, minte cu nerusinare.

Stiam ca nu ii da desteptaciunea afara din casa pe cei din PDL- na rog, noul PNL, dar chiar asa? Tupeu in schimb, au cat casa, cat Casa Poporului. Si. mai sunt si "dalmatieni", nici nu se mai vad in oglinda de cate pete au.
Urmeaza toti!? Acum, cand se visasera: ba prim-ministri, ba sefi la sri, ba sefi pe la senat, ba ministri.

In al cincilea rand, sa vedem daca pnl (aia vechi) mai au chef de fuziune...pe surse se vorbeste de Vasile Blaga, cel care a gestionat pentru partid, banii din spagi. Oricum, odata ce s-au amestecat cu portocalii penali, gata cu credibilitatea! Se duc de rapa cu ei cu tot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu