joi, 15 ianuarie 2015

Lucky Studio - un loc numai al fetelor si de ce mi-am dorit si eu sa fiu aici

Vei gasi mereu un loc si pentru tine aici. Partea buna este ca inca nu am explorat la maxim ce inseamna acest domeniu asa ca cererea este foarte mare. De fete va fi mereu nevoie asa ca nu te gandi ca vei ajunge la interviu la ei ca la oricare altii: multumim ca ati venit, va vom suna noi. Daca te potrivesti, esti dornica sa faci asta vei incepe chiar imediat.
Eu am dat doar o cautare de genul “angajare videochat fete”  si nu imi venea sa cred cate oferte gasesc. Unii se plang de lipsa locurilor de munca insa nu stiu unde sa caute. Cel putin asa am gandit eu!


Acum intelegi de ce mi-am dorit si eu sa lucrez aici?!





9 comentarii:

  1. iubita mea mi'a zis ca ar vrea si ea sa lucreze la videochat ca cica se castiga multi bani si asha am reusi si noi sa ne mutam amandoi sa ne luam casa si lucruri de astea..
    nu cred ca as rezista sa o las...poate n'as fi chiar asa gelos da aas vrea sa merg cu ea sa vad ce face acolo..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cica nu esti gelos. Mai Andrei, daca nu ai fi gelos nu te-ai duce sa o verifici sa vezi ce face acolo..oricum n-ai nicio sansa ca acolo nu intra barbati, sunt doar femei asa ca ia-ti gandul..

    RăspundețiȘtergere
  3. ce parere aveti despre meseria asta?
    sunt curioasa sa aud nijte pareri sincere..

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu una sunt imuna.Nam nimic cu fetele care fac asta.Bravo lor.Trebuie sa recunoastem ca iti trebuie o tarie ca sa poti sa faci asta..oricum..cine stie prin ce au trecut bietele fete pana si-au facut curaj sa faca videochat

    RăspundețiȘtergere
  5. mare dreptate ai bianca,cine stie cum or fi ajuns fetele acolo...important sa faca bani si sa le convina ce fac

    RăspundețiȘtergere
  6. M se pare cea interesant faza cu videochatul.Asa mai vezi ce e in mintea barbatilor.Poate fi o metoda prin care citesti gandurile unui barbat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Shi oare cum se mai uita fetele astea in oglinda?Le-o fi ushor sa ishi mai faca o familie?

    RăspundețiȘtergere
  8. n-are nici o treaba una cu alta..cred ca dimpotriva.Daca sunt admirate si apreciate de barbati femeile vor avea mai multa incredere in ele si vor mai sigure pe fortele lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu prea pot sa inteleg cum pot unele sa faca asta da pentru ca stiu cat de greu o duc unele fete le inteleg cumva..au si ele nevoie de o geanta,o haina sau un coafor..

    RăspundețiȘtergere