joi, 15 ianuarie 2015

Introducerea TVA de 9% va duce la cresterea numarului de turisti

Introducerea, de la 1 ianuarie 2015, a TVA-ului de 9%, va duce inevitabil la cresterea numarului de turisti sositi in Romania
Austria, este o piata importanta pentru turismul din România, clasandu-se pe locul trei intr-un clasament al tarilor europene cu turisti sositi in Romania. In ultimul an numarul turistilor austrieci care ne-au vizitat tara a crescut considerabil, a declarat, azi , pentru AGERPRES, Simona Man, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), dupa deschiderea oficiala a Târgului international de turism Ferien - Messe Wien.


,,Faptul că noi am reușit, cu ajutorul Guvernului, să scădem TVA la 9% pentru serviciile turistice ne face încrezători că vom atrage mai mulți turiști străini, inclusiv din Austria. Anunțul că în România TVA a scăzut la 9% pentru serviciile turistice a avut, în Austria, o priză extraordinară. Austriecii au reacționat foarte bine, au primit vestea cu brațele deschise și au cumpărat multe bilete pentru vacanțe în România", a declarat Simona Man.

In anul 2014 s-au cazat in structurile de primire turistica din România aproximativ 7,91 milioane de persoane, dintre care 1,71 milioane de straini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu