marți, 6 ianuarie 2015

Filantrop de-o zi!

Anul 2015 a debutat cu ger si cu tot felul de intamplari, sa nu care cumva sa uitam pe unde traim. Una mi-a retinut atentia. Aici, in tara noastra, un fiu de milionar ce, desi citea Baltagul in fiecare seara, pica bacul de cate ori il dadea, a facut un gest, zce el, sa-l pomeneasca tot Facebook-ul!
Povesteste cu vorbele lui, desigur, si demonstreaza cu poze cum a luat un om al strazii de sarbatori, l-a dus acasa, l-a hranit, i-a dat haine noi si l-a lasat sa faca baie in piscina acoperita. Omul imbaiat este inapoiat strazi,  de unde a venit. 
baiatul de la semafor-sursa:facebook.com


Victoras isi vede mai departe de gesturile sale memorabile- si sa va mai dau un indiciu despre filantrop- mai demult a fost cu elicopterul la scoala, pentru ca avea teza si traficul nu-i permitea sa ajunga la timp.
Si, fiindca ati fost cuminti la inceput de an, va mai dau un indiciu, despre filantrop:  "tânăr de bani gata a aterizat cu elicopterul la mormântul lui Arsenie Boca, de la Mânăstirea Prislop şi a sfidat toţi credincioşii care aşteptau la rând."

Un comentariu: