joi, 15 ianuarie 2015

Economia romaneasca nu se prabuseste

Le dau o veste nasoala, celor care mananca o paine alba din analiza economica falsa pe care o tot prezinta pe diferite canale tv, cu audienta de genuchiul broastei: Economia Romaneasca nu se va prabusi, ci va inregistra conform analizelor profesioniste ale celor de la B.M. si Global Economics Prospects' (sic, ca v-am zis-o) cu 2,9 la suta...dupa un avans de 2,6 la suta, de anul trecut.
"Încetinirea economiei românești de la 3,5% în 2013 până la 2,6% în 2014 va fi urmată, potrivit raportului elaborat de Banca Mondială, de o accelerare a creșterii până la 2,9% în acest an, urmată de un avans de 3,2% în 2016 și unul de 3,9% în 2017"



Pentru domnul Guran de la TVR: Trebuie sa dezinformati, sa bagati panica in oamenii mai putin informati, ca altfel nu mai ajung asa de repede pedelisti vopsiti, la putere, adica la furat, ca s-a strans ceva  la bugetul statului , asta va este rolul si va inteleg ca aveti facturi de platit, taxe, impozite, etc...Ce nu inteleg este: de ce nu va puneti sigla PNL-ULUI la vedere, sa stie si cei mai putin avizati cum sta treaba sau sa va inscrieti in marele partid...de falsi liberali...


Acum, intrebare pentru analisti economici LIBERALI (ca de la marele partid Liberal este ordinul si banul dat)...Enumerati performantele economice ale guvernelor pedelisto-liberale din 2009, 2010, 2011?? Asta ca sa nu ma intorc la CDR si gluma aia de guvernare, tot de dreapta...



PS: Un proverb romanesc spune ca: "minciuna are picioare scurte" , in cazul acesta "minciuna n-are nici macar picioare se vede prostia combinata cu lacomia si hotia".

3 comentarii:

  1. Acum se explica de ce PDL-ul vrea din nou la guvernare , a mirosit ca mai sunt ceva bani de furat . O crestere de 2,9 % , sunt bani seriosi , mafia PDL are mirosul fin cand este vorba de bani .

    RăspundețiȘtergere
  2. Semnalele începutului de an: cea mai mică inflaţie din istorie, şomajului a scăzut la nivelul din 2008, avem, în sfârşit, obiectivul pe care îl stabilisem de mult - să avem mai multe contracte de muncă decât numărul de pensionari, iar diferenţa creşte în favoarea numărului de contracte de muncă...este deranjant pentru opozitia nereformata (aceeasi Marie cu sigla nou cumparata cu bani multi)

    RăspundețiȘtergere
  3. Avocatul Gheorghe Piperea îl taxează pe jurnalistul Moise Guran, pentru analiza făcută de acesta cu privire la situația românilor care au credite bancare în franci elvețieni. -

    RăspundețiȘtergere