luni, 26 ianuarie 2015

Domnia si prostia se platesc!

Vad multa zbatere prin mass-media romaneasca pe un subiect ce tine de un contract de creditare intre doi parteneri. Punct....

Daca i-a fortat cineva sa contracteze credite in franci elvetieni, sa solicite in instanta constatarea nulitatii absolute a contractelor de imprumut. Daca nu, sa suporte, cu toata parerea mea de rau, consecintele propriei lor alegeri ! Ce amestec are in aceasta situatie, BNR si guvernatorul ei. Ce amestec are Guvernul Romaniei si Senatul. Un proverb foarte adevarat spune : " domnia si PROSTIA se platesc !
De foarte multe ori, guvernatorul BNR ii sfatuia pe romani sa se imprumute in moneda in care sunt platiti!!!!Ma si plictisisem eu, de cate ori aparea, cu acest sfat...
Cine nu deschide ochii si urechile, deschide punga! Acum ce ati dori, sa va platim noi ratele?!
Mie mi se pare ca sunt folositi ca masa de manevra, de o anumita parte a scenei politice...dar sunt prea putini pentru a creea a cea masa critica care sa darame un guvern, sa provoace alegeri anticipate...chestii gandite in laboratorul unui partid. Si, n-am sa-i dau numele, ca se vad zbaterile lui.

In alta ordine de idei. Purtatorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, spune ca subiectul conversiei francului elvetian la cursul istoric - in cazul românilor afectati de cresterea acestei monede - este pura "fantezie".

"Nu se discută în niciun document european despre conversie la cursul istoric, e fantezie. Nu se susţine", a declarat, Dan Suciu, in emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

3 comentarii:

  1. cand s-au taiat cei 25% din salarii atunci nu a intervenit nimeni...sau atunci nu erau credite?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si acum credite si am avut si atunci cind Boc si camarila lui au taiat salariile cu 25%, de nu mai aveam paine sa mincam in familie !~ A fost f.f. greu !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o situatie destul de delicata in prezent cu privire la creditele cu probleme.Eu ca cetatean roman am fost afectat f. mult de masurile luate de Basescu cind a recurs in mod nejustificat la reducerea veniturilor. De ce atunci nu sa manifestat in mod solidar impotriva guvernantilor si in mod special asupra lui pentru a-si da demisia. Atunci nu existau credite?

    RăspundețiȘtergere