marți, 30 decembrie 2014

Din mass-media

Am vazut la un post tv. (nu-i dau numele sa nu-i fac audienta!!!) cum explica o reporterita atitudinea lor: "noi aratam de obicei lucrurile proste." Mi-am spus, probabil toti se considera acum in opozitie. Pe undeva se atrage ( sa zicem ) atentia celor de la guvernare cand o iau razna, dar, totusi, personal cred ca presa trebuie sa aiba si un rol educartiv si sa nu mai bata campii. Se stie ca in perioada comunista sau produs destule neghiobii si chiar crime. Dar cand am vazut scris pe burtiera: comunistii au construit blocuri nenorocite pentru oameni!!! Poti trage concluzia ca in vestul democratic, la muncitori se construiau vile. 
Sau: anul viitor se scumpeste energia electrica si completa prompterista: la un consum de 122 lei lunar vom plati in plus 0,90 lei ! Se mai lua si un interviu unei femei sa-si spuna parerea ! Banuiesc pe undeva ca si in presa poate fi putin bun simt si adevar. 

PS. Postul care "arunca" asemenea stiri, este acelasi care in nebunia dupa senzational, a dat o inregistrare falsa si un interviu cu o ciudata care debita niste monstruozitati demne de spitalul de la Socola, cu referire la evenimentul tragic de pe Lacul Siutghiol.

Un comentariu: