sâmbătă, 13 decembrie 2014

De la altii: Oameni care isi inabusa visurile

                                   "Unii oameni mor la 25 de ani, insa sunt ingropati la 70".

Sunt atat de multi oameni care isi inabusa visurile si traiesc o viata rutiniera, blazata si plictisitoare, care ajunge sa se transforme intr-o povara greu de dus. Nu exista aventura, stralucire sau pasiune in existenta lor.

Zilele arata la fel, anii trec in acelasi fel, cu mici variatiuni pe aceeasi tema. Nimic notabil, lipsesc momentele care se pot transforma in amintiri, iar pentru ca sa-si inabuse sentimentul de gol sau de lipsa de sens, apeleaza la alcool, medicamente, mancare sau alte modalitati de a face ca timpul sa treaca mai repede.


Nu spera la mare lucru - decat sa nu-si piarda siguranta, zona de confort in care lancezesc - nu au visuri, obiective sau planuri marete.

Acesti oameni se "trezesc" la 50-60 ani ca nu si-au trait viata, ca au mai multe regrete decat amintiri si atunci perspectiva mortii ii terifiaza.

Moartea ar trebui perceputa ca un somn binemeritat dupa o calatorie fascinanta, in care ai dat tot, ti-ai explorat toate optiunile, ai profitat de toate oportunitatile si... AI TRAIT cu adevarat.

Trezeste-te acum si transforma-ti viata intr-o opera de arta!

Un comentariu:

  1. Na ! Mi-ai bagat un cui acuma ca mi-am dat seama ca in ultimii 10 ani nu m-am prea angajat asa in aventuri asa de palpitante, sau riscante nici nu mai zic, si acum stau sa ma framant sa vad daca pot
    gasi ceva asa mai riscant de facut...dar nu-mi prea dau seama ce anume. Tot ce pot sa zic e ca orice ar fi eu NU voi sari cu o parasuta plus, a propos de opere de arta, NICI tatuaje nu am de gand sa-mi fac !

    RăspundețiȘtergere