joi, 4 decembrie 2014

20 de ani de PlayStation

La doar cateva zile dupa ce PlayStation Store a inceput sa functioneze si in România, primul PlayStation ce poarta numele de PS One a implinit onorabila varsta de 20 de ani.

Pe 3 decembrie, primul PS One comercializat vreodata a implinit 20 de ani. Aceasta este una din realizarile foarte importantw pentru cei de la Sony care nu putea sa treaca fara sa fie sarbatorita. Cu siguranta, prima interactiunea cu un PlayStation reprezinta, pentru multi oameni o experienta care nu se uita niciodata.
Pornind de la aceasta premisa, PlayStation 4, consola care abia a implinit un an de disponibilitate in urma cu cateva saptamani, va fi relansata sub forma unei editii limitate ce va folosi culorile batranului PS One, dupa cum se poate observa si in fotografia atasata articolului. Aceasta va avea ca scop, printre altele, sarbatorirea a 20 de ani de PlayStation, un brand introdus in mentalul colectiv la sfarsitul anului 1994. Finisajul acestui model de PS4 va purta numele de Original Grey. In total, vor fi produse 12.300 de astfel de unitati, ce vor fi comercializate la un pret destul de exclusivist, si anume de 500 de euro, fara vreun joc inclus in acest pachet. Partea ciudata este ca nici una dintre acele console nu va ajunge in magazine obisnuite, ci va fi vanduta intr-un mod mai special ce urmează a fi detaliat si anuntat in cateva zile in cadrul conferintei PlayStation Experience.


Sursa foto: playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu