marți, 25 noiembrie 2014

Toleranta zero

                                                      Tineri, convingeri si toleranta.
In mass-media sunt diverse comentarii referitoare la rezultatele votului. Un specialist in sociologie ne spunea ca, majoritatea celor care au votat dreapta au cel putin liceul sau au terminat o facultate si, in plus mai stiu cel putin o limba straina. Asa o fi. Dar, am inteles ca si-au schimbat parerile dupa circul cu diaspora. Pai cum si-au format convingerile? Intr-o saptamana.
Despre toleranta nu vorbim...Tolernta, la mare masa de votanti care s-au trezit peste noapte responsabili de viitorul Romaniei, este zero . Ei stiu totul. Pai si cei care au votat stanga, sau nu au votat ce facem cu ei ? Ii exterminam, cum facea armata germana in razboi... care ii acuza: fie ca sunt evrei, fie ca sunt comunisti. Dupa cum se stie democratia nu inseamna lagare si nici dictatura. Spunea cineva: "daca tineretea ar sti si daca batranetea ar putea..."


Ce nu prea se spune si, aici ma refer la mass-media de dreapta: acesta masa este anti-sistem!!! Daca pricepe!!!... imbatati cu Marea Victorie, s-ar putea sa aveti mari surprize in viitorul apropiat. Si, apropo mai vizitati din cand in cand casieriile ANAF-ului. Nu-i frumos, nu da bine sa te declari de dreapta si sa nu platesti Taxele si Impozitele ...adica sa traiesti pe Spatele Statului...Naspa :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu