vineri, 7 noiembrie 2014

O operatie la picior !

Ce avem noi aici ? O operatie la picior ! Deci, sa-i dam bataie!
Procedura in sine a fost probabil un succes, doar ca domnul doctor a omis un amanunt esential: nu s-a asigurat care picior era bolnav, dreptul sau stangul.
Asta e o noua stire sau mai bine spus o realitate din spitalele romanesti...Pentru o batrana de 85 de ani, pacienta,  GHINION- cum ar spune candidatul de dreapta- lucrurile sunt de-a dreptul complicate: si-a rupt un picior, i-a fost operat celalalt, apoi, si piciorul in nevoie. Doua tije si-o singura explicatie: medicul era obosit.


Sistemul ii suprasolicita pe medicii ramasi in el, dar iata ca ii si supra-opereaza pe bolnavi, atunci cand nu ii ignora.
Fiecare din noi s-a lovit la un moment dat, de acest sistem, dar cand vezi pe cei care au inchis spitale si-au distrus cu buna stiinta , spre exemplu: Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Târgu Mures, asezati -incolonati in spatele TANTALAULUI de DREAPTA, candidat la presedintia Romaniei, maica iti vine sa dai cu urna...de pamant!!!

2 comentarii:

  1. la Baia Mare s-a intamplat, chestia asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici daca era presedintele Academiei nu si-ar fi dat atatea aere acest stupid de Iohannis! Care ar fi argumentele acestui mutalau imbecil ca sa aleaga numai si numai mediul academic pentru o asa zisa dezbatere? Un dobitoc infatuat!

    RăspundețiȘtergere