sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Ne-am invatat cu rutina

Ne-am invatat ca viata sa ne ofere aceeasi rutina. De zi cu zi, de dimineata pana seara, casa-munca, munca si, iar casa...cumparaturi in hipermarket, trafic aglomerat, weekend-uri dupa acelasi tipar...vara la o terasa, iarna intr-un club...Si, toate astea pentru a ne pregati de o noua saptamana cu aceleasi nevoi, cu aceleasi probleme la serviciu dar, si acasa.
De aceea, va recomand sa iesim din aceasta rutina si sa mergem din cand in cand la un salon de masaj. Sa vizitezi un salon de masaj, nu cred ca ar fi, in ziua de azi, un moft. Un moft al celor cu multi bani. Spun asta deoarece, ritmul, de care va spuneam la inceputul articolului a generat tot mai multi clienti care trec pragul saloanelor de masaj. Tot mai multi oamenii sunt dornici sa scape de stresul cotidian si merg la saloanele de masaj profesionist, pentru a beneficia de un masaj.  Da, masajul poate intr-adevar avea beneficii asupra organismului dupa efortul fizic acumulat intr-o anumita perioada de timp. Poate sa ne improspateze energia psihica si fizica, deoarece pielea are multe terminatii nervoase care pot fi stimulate printr-un banal masaj.


Poate ca multi isi pun intrebarea: ce-o sa intalnim intr-un salon de masaj?
In primul rand o ambianta placuta si relaxanta.
In al doilea rand un salon de masaj este locul in care poti trece peste anumite frustrari.

Trebuie, sa va amintesc ca: masajul terapeutic este folosit din cele mai vechi timpuri, ca mijloc de stimulare a glandelelor, pentru a elimina starea de oboseala si pentru a restabili circulatia, sau ca sunt anumite forme ale masajului care stimuleaza nervii si muschii, in profunzime.

Un al treilea aspect este cel legat de faptul ca, aparitia si dezvoltare saloanelor de masaj, a dus la dezvoltare unor noi afaceri. Un salon de masaj are nevoie de un mobilier adecvat, are nevoie de amenajari interioare, etc...si, ca sa va convingeti dati un: click aici . Rolul lor este ca activitatea din saloane sa aiba loc in conditi bune.
Mai trebuie subliniat si faptul ca totul este legal...asta deoarece perceptia multora este ca masajul ar fi ceva straniu si ilegal. Acestia, il asociaza de mute ori, din lipsa de informatie probabil, cu prostitutia...
Poate ca se practica si asa ceva prin anumite saloane, nu zic nu, dar nu asta ar fi regula.

Din blogosfera romaneasca va dorsec s-aveti o zi minunata si, din cand in cand sa iesim din rutina de zi cu zi!:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu