vineri, 28 noiembrie 2014

Lenovo Vibe x2

Lenovo Vibe X2 si-a facut oficial aparitia in tara noastra miercuri seara. Aurel Netin, managerul general pentru Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova, a declarat in cadrul evenimentului ca noul telefon este "mai mult decat un gadget, este un accesoriu de stil".
Smartphone-ul este foarte usor, subtire, dar se simte bine in mana si este primul care are un design multistrat. Utilizatorii pot alege din patru palete indraznete de culori, dominate de alb, auriu, rosu si gri inchis.
Noul Lenovo Vibe X2 are un ecran IPS Full HD de 5 inch cu rezolutia de 1920x1080 p si cu 16 milioane de culori. Telefon se lauda cu un cip puternic: MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core, prevazut cu o tehnologie de economisire a energiei care prelungeste autonomia telefonului. TELEFONUL dispune de un spatiu de stocare de 32GB.

La capitolul camere, smartphone-ul se lauda cu una 5MP-wide pentru partea din fata, disponibil selfie-urilor. Aceasta vine cu declansare prin gesturi. Camera principala are 13MP a primit un autofocus, cu senzor de iluminare si blitz LED.
Lenovo a lansat telefoanele impreuna cu doua noi accesorii inovatoare VIBE Xtensions, distribuite separat: VIBE X2 Battery si VIBE X2 Speaker. Ele se ataseaza printr-o singura miscare, ca un al patrulea layer al telefonului.
X2 Battery, foarte subtire, de numai 5.1mm, protejeaza telefonul si ii extinde autonomia cu pana la 75 de procente. X2 Speaker este un difuzor atasabil creat de JBL, care ofera o experienta audio mult imbunatatita pentru muzica sau filme si se transforma intr-un stand util pentru utilizarea hands-free sau pentru conferinte telefonice.
Telefonul cantareste 120 de grame si are Android 4.4.

Sursa:playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu