joi, 27 noiembrie 2014

Diamond Nails -unghii false

Sincer va spun! Eu cu moda nu prea le am. Dar, asta nu ma impiedica sa observ aparitia a tot mai multor saloane pentru unghii false.
In urma cu cativa ani era o ciudatenie ca o doamna sau domnisoara sa aiba unghii foarte lungi, dar acum unghiile false nu mai surprinde pe nimeni.
Sunt foarte multe femei care le poarta, indiferent de model si culoare. Ce este surprinzator, insa, e faptul ca aceasta tendinta, a unghiilor false de la noi, in lumea moderna este cat se poate de veche. Sunt dovezi din perioada Egiptului Antic, care arata si spun ca cei din conducere, pentru a se deosebi de restul populatiei cetati, aveau asemenea "extensii"

Daca pana acum vi se parea a fi o raritate, existenta unghiilor false suflate cu aur, aflati ca faraonii din Egiptul Antic, aveau unghiile suflate cu aur in intregime. Sunt dovezi care spun ca unghiile false, ale acelor vremuri erau create din oase, aur sau marmura. Acest aspect constituia un indiciu despre statutul social al posesoarei. Cu cat erau mai sofisticate, cu atat era mai bogata persoana care le avea.
In aceasta perioada se poarta inca unghiile lungi si ascutite, dar nici unghiile mai scurte nu sunt de neglijat. Acestea din urma fac parte din moda manichiurilor frantuzesti. In ceea ce priveste culorile donisoarele prefera rosul sau culorile amestecate, adica pntru fiecare unghie o alta culoare. Ca si desene, in pas cu moda sunt cele cu buline
rosu pe alb sau alb pe rosu, patratelele gen tabla de sah, florile sau in funcie de buget pietre Swarovski de forme mici si culori diferite.

Unghiile de gel sau cele de portelan sunt cele mai recomandate pentru aplicarea de modele tridimensionale, flori ornament sau strasuri. Dantela a revenit si ea in lumea modei unghiilor false, alaturi de diferitele margele, pietre pretioase sau semipretioase. Nu lipsesc nici bucatele de argint sau chiar din aur.

Ca recomandare, specialisti spun ca cele mai simple unghii false care pot fi purtate pe parcursul unei zile intregi sunt cele scurte sau cu alte cuvinte moda frantuzeasca.
Tot profesionisti din acest domeniu spun ca in fiecare sezon pot aparea trenduri noi. Unghiile de gel sau de portelan fac din orice femei o diva adevarata. este parerea specialistilor.
In privinta culorilor, aceiasi specialisti recomanda culorile mai inchise gen: albastrul regal sau verdele de paun care daca va fi aplicat in picturi simple va avea un rezultat original.

Lucrurile pe care eu le-am asezat in acest articol se datoreaza in primul rand site-ului Diamond Nails, pe care l-am vizitat dintr-o pura intamplare si am ramas o perioada destul de indelungata din pura curiozitate:)

Un site al unui brand de renume mondial cu accesorii destinate unchiilor false.
Prin acest magazin online ultimele tendinte in moda unghiilor false sunt prezente si pe piata romaneasca.
Produsele sunt de cea mai buna calitate, livrare facandu-se in termen de maxim sapte zile, in functie de firma de curierat. Comenzile se fac direct pe site.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti unghii frumoase.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu