vineri, 14 noiembrie 2014

Analiza mea despre campanie.

Aceasta campanie electorala a dezvaluit faptul ca societatea romaneasca este inca profund infectata de bolsevism, la care s-a adaugat si o doza criminala de neo-nazism. Asta explica felul in care au fost manipulati oamenii, ura cumplita care li s-a indus si incapacitatea acceptarii argumentelor partii adverse. 
Daca in anul de gratie 2014 romanii pot reactiona in acest fel, inseamna ca Romania si Europa insasi se gasesc intr-o situatie de urgenta politica si de pericol iminent, cu mult mai grav decat orice boala, gen: ebola!

Democratia este la noi doar o lozinca, o formula demagogica in spatele careia se ascund personaje sinistre, profund pernicioase, capabile sa manipuleze fara scrupule creiere tinere numai pentru a-si satisface propensiunea criminala pentru ura si dezbinare.  Va fi extraordinar de greu sa se vindece societatea romaneasca de acest fenomen care a capatat numele generic de "basism", eu l-am denumit : "neonazism puturos" caruia i s-au adaugat niste elemente extrem de periculoase de macovism si iohannism si cred ca istoria va povesti candva despre aceste elemente ca despre unele dintre cele mai periculoase si mai criminale forme de dezagregare identitara si de dezmembrare teritoriala.


PS. Pentru postaci -anonimi... Am spus-o si vi-o repet: 1. -sunt monarhist.
                                                                                    2. -comentariile voastre ajung automat in spam...si, nu le citesc.

Un comentariu:

  1. Vita de iohannis vrea presedinte si el habar nu are cat e pensia minima.vrea viitor mai bun romanilor dar el habar nu are ce e in tara.nu are tv? Din auzite si tot trebuia sa stie cat e pensia minima.mai e si primar.la primaria lui nu se discuta din astea? Nu sunt nevoiasi,toti o duc bine in sibiu? Cum naiba pot aia vota un asemenea idiot,ca primar si mai nou,ca presedinte? Du.te neamtule la oi,tot sunt renumiti sibienii in cresterea ovinilor.la stina ti.e locul,nu la Cotroceni!

    RăspundețiȘtergere