duminică, 26 octombrie 2014

Simona iar cu Serena-in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep este in finala Turneului Campioanelor si o va intalni astazi pe Serena Williams. Halep s-a calificat in finala competitiei din Singapore, dupa o partida excelenta in fata jucatoarei poloneze Agnieszka Radwanska.

 Simona Halep, a urcat pe locul 3 in clasamentul WTA, in urma succesului de ieri, cand s-a impus lejer, cu un dublu 6-2, dupa aproximativ o ora de tenis splendid.
Simona, debutanta la Turneul Campioanelor, a trecut repede peste esecul suferit in fata Anei Ivanovici, in ultimul meci din Grupa Rosie, si a revenit la evolutia entuziasmanta si sigura pe ea, din meciul cu Serena Williams, careia ii cedase doar doua game-uri.


Ieri, Simona nu i-a dat nicio sansa talentatei jucatoare din Polonia, care ocupa locul 6 in lume, aratand un joc ermetic, fara slabiciuni, dar cu multa creativitate, viteza si precizie.

Halep este prima jucatoare din România care se califica în finala Turneului Campioanelor, unde o va intalni pe numarul 1 mondial, americanca Serena Williams.

Liderul mondial a trecut, cu mari emotii, de daneza Caroline Wozniacki, care castigase toate meciurile in turneul din Singapore.

Serena, s-a impus greu in setul decisiv, cu 8-6 in tie-break, iar azi va incerca sa se razbune in fata româncei, care i-a administrat singurul esec din ultimii trei ani la Turneul Campioanelor, de altfel si cel mai sever din ultimul deceniu din cariera americancei: 6-0, 6-2.

"Mâine va fi un alt meci, o altă zi. Mă bucur că sunt în finală şi voi da totul. Sunt sigură că Serena va fi mult mai concentrată decât a fost în urmă cu câteva zile", a dclarat, dupa victoria in fata lui Agnieszka Radwanska, Simona Halep.

Un comentariu:

  1. Are talent, munceste, este prima in lume. Dar este o mica problema. Daca Simona nu juca fair play ( daca ar fi pierdut la Iovanovivi cu 2 la zero) , Serana privea finala la televizor. Asa ca : sa multumeasca acestei fetite de vis

    RăspundețiȘtergere