duminică, 5 octombrie 2014

Restaurante pentru nunti

Dragi mei vizitatori va invit la nunta! Nu, nu este vorba despre nunta mea, ci de un articol despre restaurante pentru nunti sau o locatie unde sa se desfasoare acest eveniment.
Asadar, ma gandeam sa enumar cativa pasi care trebuiesc facuti, atunci cand alegem un restaurant ( locatie), unde se va desfasura evenimentul respectiv.


In opinia mea, alegerea unui restaurant e decizia cea mai grea, excluzand bineinteles decizia pe care doi tineri o iau, aceea de a-si unii destinele. Spun asta deoarece am vazut in ultima vreme ca oferta de restaurante, care gazduiesc nunti, a crescut foarte mult. Nu as zice, ca nuntile s-au inmultit spectaculos.


Asadar, avand in vedere ca oferta e una bogata cred ca e bine ca, o nunta s-o faceti intr-o locatie care sa para desprinsa dintr-un film, un film romantic. O locatie in care nunta sa-i impresioneaze pe invitati…pentru ca ea va fi surprinsa intr-o filmare si multe fotografii, iar in timp va veti aduce aminte cu drag de ea.

Nu cred ca e cazul sa mai amintesc de lucruri elementare pe care un local de nunti, trebuie sa le aiba! De la curatenia exemplara pana la aranjamentul floral, terasa, un meniu dupa gustul vostru, dar sa tineti cont si de un specific al zonei...

Sfatul meu este sa nu-l lasati pe administratorul restaurantului sa-si impuna el punctul de vedere. Trebuie ca voi sa stiti daca meniul e unul adecvat, daca ringul de dans este potrivit cu numarul de invitati, daca decoratiunile sunt cele pe care le-ati comandat. Stiu, amici care au avut probleme cu meniul de aceea va recomand sa-l gustati, inainte ca el sa ajunga la invitati.

Daca vi se cere un avans, solicitati factura, si intrebati daca inchirierea se face la zi sau cu ora...Atentie sunt restaurante care inchiriaza separat terasa. Sa nu aveti surpriza neplacuta de a nu va putea folosi de aceasta.

Cam acestia ar fi pasi pe care ar trebui sa-i faceti, cand alegeti restaurantul...iar daca sunteti in cautarea unui restaurant pentru nunta, motorul de cautare Google va poate fi cel mai bun prieten. Tastati  restaurante nunti sau daca suntei din capitala, tastati: restaurante Bucuresti si, veti gasi un portal unde sunt foarte multe restaurante care organizeaza un asemenea eveniment.

Daca mai stiti pasi, puteti voi sa-i adaugati intr-un comentariu.


2 comentarii:

  1. Restaurantul unde va avea loc nunta trebuie cautat din timp mai ales pe timp de vara cand au loc cele mai multe nunti.Este adevarat ca alegerea unui restaurant este o decizie grea, insa atunci cand ai dispui de banii necesar cu siguranta vei gasi unul pe placul tau.

    RăspundețiȘtergere