vineri, 10 octombrie 2014

Reduceri pentru vacantele anului viitor

Daca doriti sa beneficiati de o reducere consistenta pentru vacanta anului viitor ar trebui sa cautati de pe acum oferte. Agentiile de turism au scos pachete pentru anul 2015 cu reduceri de pana la 50%.
Cu un avans mic se pot rezerva, incepand din aceata luna si pana la sfarsitul anului, o vacanta in tara sau in Turcia, Spania, Grecia...

Statisticile spun ca peste 50% dintre românii care merg vara in vacanta, isi rezerva sejurul cu jumatate de an inainte. Ei cumpara pachete early booking, cu reduceri, plata sejurului fiind facuta in rate, incepand din momentul rezervarii (octombrie-decembrie) si pana la data plecari.


“Peste 60% dintre turiştii care merg în vacanţe vara în străinătate cumpără pachete cu reducere, early booking. Unii dintre ei plătesc integral, atunci când rezervă, dar cei mai mulţi preferă să achite în rate. Cei care rezervă încă din octombrie vacanţa pentru vara anului viitor au reduceri de până la 50%, iar cei care achiziţionează în mai pentru vara acelui an beneficiază de un discount de 10%", a declarat Marius Pandel, directorul general al agentiei de turism Christian Tour, citat de agentia mediafax.ro.

Asadar, platind un avans de cativa zeci de euro, se poate rezerva de pe acum o vacanta pentru anul viitor. Si, asta deoarece agentiile de turism au lansat din aceasta luna oferte pentru sejururile din vara lui 2015.

Printre destinatiile externe care se pot rezerva din aceasta luna se numara: Spania, Grecia si Turcia.

3 comentarii:

  1. pana acum nu am vazut niciun pachet reducere: 50%, ci maxim 20%, si cereau jumatate din bani inainte la avans. Tinand cont ca ei pot sa isi investeasca banii astia, fara sa apeleze la imprumuturi bancare cu dobanzi si acte grele, eu zic ca e o afacere buna si cu 20% reducere.

    Poti sa ne dai si noua, un link gras cu 50% reducere si avans 100 euroi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Caut:)))

    stirea am vazut si auzit de aici (http://stiri.tvr.ro/agentiile-de-turism-au-anuntat-deja-ofertele-pentru-2015-reduceri-de-pana-la-50-de-procente_50680.html), de atunci tot caut!!!!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si uite asa invatam sa nu mai punem botul la ce spun ziaristii. Eventual sa ii tragem de maneca, de unde au ei asa informatii.

      Ștergere