miercuri, 22 octombrie 2014

Orice sfarsit isi are si el un nou inceput.

Cand ne aflam intr-un moment mai dificil din viata noastra si in loc sa ne plangem, sa fim disperati sau sa credem ca suntem o victima, cel mai bine e sa alegem sa ramanem calmi si focusati pe pasii pe care ii vom avea de facut. Trebuie sa spunem ca depasim acel episod, si vom deveni din ce in ce mai puternici. Tot atunci trebuie sa preluam controlul asupra emotiilor de dinainte ca ele sa ne fi controlat pe noi.

Chiar daca la inceput avem impresia ca totul se prabuseste in jurul nostru, putem accepta si observa ca toate acestea se intampla pentru ca noi suntem pusi sa construim altceva.


Orice sfarsit isi are si el un nou inceput.

Mai devreme sau mai tarziu, lucrurile incep sa se aranjeze. Cu cat mai repede acceptam asta si incetam sa ne mai luptam ca sa mentinem lucrurile in forma in care au fost, cu atat mai repede vom putea sa deschidem usa catre schimbarea care se va intampla oricum.


Trebuie sa invatam cei de invata, sa stam calmi in prezent si sa ne focusam pe solutii nu pe cum ne face sa ne simti situatia actuala, trebuie sa actionam si fim increzatori ca totul are un anumit  sens si ca va merita tot efortul pe care suntem nevoiti sa-l depune acum.

Un comentariu:

  1. Si sa nu uitam niciodata legea echilibrului in natura - nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma- si inca ceva ce eu cred ca e mai important ,atunci cand am pierdut, nu stim de fapt ce am castigat si invers.

    RăspundețiȘtergere