marți, 28 octombrie 2014

FORD- va produce un nou model in Romania

Uzina FORD din Craiova va produce un nou model. Presedintele Ford, Jan Gijsen a declarat pentru Ziarul Financiar, ca uzina se afla in cautare de personal calificat printre studentii Universitatii din Craiova, pentru a lucra in uzina in momentul extinderi gamei Ford, cu un nou model de autoturism.
Dupa 7 ani de la preluare Uzinei de automobile din Craiova, dorinta celor de la Ford de a produce 200 000 de automobile pe an, nu s-a concretizat.
Ford a produs pe primele 9 luni ale acestui an 43 300 de autoturisme, productie in scadere cu 26% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Oficialii producatorului de automobile spun ca tinta de 200.000 este in continuare realizabila.
 
"Ford va extinde uzina cu un al doilea model, iar când acest lucru se va întâmpla, trebuie să angajăm personal în condiţiile în care vom produce în două sau trei schimburi. Vom avea nevoie de personal calificat şi vom angaja dintre viitorii studenţi ai Universităţii din Craiova deoarece cu acest scop am şi creat bursele pentru aceştia. Din acest motiv, acum colaborăm cu universitatea şi lucrăm la aria curiculară a studenţilor pentru a o îmbunătăţi şi  a o adapta la nevoile noastre. În plus, studenţii vor fi pregătiţi pentru a lucra în cadrul oricărui constructor auto, nu numai pentru Ford“, a spus Jan Gijsen, presedintele Ford Romania, cel care de altfel se ocupa direct de activitatea uzinei din Craiova, potrivit Ziarul Financiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu