joi, 9 octombrie 2014

Foodpanda- platforma online pentru restaurante

Foodpanda – este platforma care poate localiza cel mai apropiat restaurant de la care o persoana poate sa comande mancare, cu livrare la domiciliu.
Aplicatia IOS, pentru telefoanele mobile sau Android, pentru tablete permite comandarea de mancare de la aproximativ 250 de restaurante din orasele: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Buzau, Ploiesti, Sibiu, Constanta, Cluj Napoca, Galati si Oradea. De retinut ca aceste aplicatii pot fi descarcate gratuit.

Pentru a comanda de la unul din restaurantele de pe aceasta platforma este nevoie ca utilizatorul sa se inregistreze cu adresa de email, plata putand fi efectuata la livrare sau online.


Asadar, este un serviciu online, foarte usor de accesat, unde se poate gasi cel mai apropiat restaurant din localitatile mentionate mai sus, prin cateva click-uri si, beneficiind de una din cele doua aplicatii gratuite.

Mancarurile de care puteti beneficia sunt destule! De la celebra pizza pana la mancare italieneasca sau mancare chinezeasca! Acestea fiind livrate la domiciliu, dupa ce in prealabil veti primi prin un SMS de confirmare si timpul de livrare.

Daca nu ati apelat pana acum la serviciile oferite de: foodpanda , dar doriti sa faceti o comanda pentru o cina, spre exemplu, nu ezitati sa accesati platforma. Este simplu! Nu mai trebuie sa-i sunati pe cei de la restaurant, folositi direct platforma foodpanda.ro.

4 comentarii:

  1. Ce tare eeee!!!! Adica stau in pat cu telefonul in mana si comand o pizzzzaaaaaaa!!!!:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit si eu de ei, zilele acestea vazand o reclama pe TV...inteleg ca sunt intr-o continua expansiune....

    RăspundețiȘtergere