vineri, 3 octombrie 2014

Documentar pentru National Geographic

Un jurnalist de la National Geographic, care realizeaza un documentar despre România, a publicat mai multe fotografii din calatoria sa, pe contul personal de Twitter.

Andrew Evans lucreaza la un documentar despre tara noastra impreuna cu Agentia Nationala pentru Turism (ANT), iar ca rezultat, a vizitat mai multe locuri, inclusiv Capitala.

"Încă o zi fascinantă în Bucureşti, încă o ocazie să mă îndrăgostesc de acest oraş. Pentru toţi prietenii mei noi: Noapte bună!", a scris jurnalistul de la "National Geographic".


Evans si-a făcut un selfie cu un politist român, a mers la Politehnica: "unde copiii destepţi construiesc roboţi dansatori" si s-a intâlnit cu mai multi experti români in IT. "Cea mai bună parte din munca mea aici este cât de mult am învăţat despre România", a mai scris jurnalistul pe contul sau.

Jurnalistul realizează un documentar despre România


El a remarcat ospitalitatea românilor, pe care ii considera "incredibil de prietenoşi şi deloc timizi".
Andrew Evans a povestit si despre experientele sale culinare: a mâncat sarmale cu mamaliguta, a baut ceai de catina si a savurat o cafea la Starbucks, care este "la fel ca oriunde în lume, doar că aici se fumează înăuntru".
Echipa National Geographic a descoperit în cele patru zile petrecute în România multe locuri frumoase 
Echipa National Geographic a descoperit in cele patru zile petrecute în România multe locuri frumoase...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu