sâmbătă, 20 septembrie 2014

Magazinul online Lincos

In acest articol voi discuta despre magazinul online: lincos, un magazin prezent in online-ul romanesc intr-un domeniu ce pare la prima vedere nesemnificat. Asta deoarece cele mai accesate magazine online sunt cele care comercializeaza produse IT, apoi vin cele de imbracaminte si incaltaminte, iar in ultima vreme site-urile caselor de pariuri. Si, cu toate acestea un magazin online specializat in comercializarea de scule isi are propri clienti. In opinia mea sunt destui cei care doresc sa achizitioneze din mediul online scule de calitate si, pentru cei de la LINCOS, cred ca este o provocare sa-si fidelizeze clienti prin produse de calitate, preturi accesibile, livrare rapida...cam asa vad eu lucrurile cand este vorba de un magazin online, pe o nisa.


Din experienta mea sunt destui oamenii care au nevoie de scule si apeleaza la internet, ca mijlocul cel mai rapid si comod de informare si achizitie...Internetul este cel mai bun prieten al omului, om care isi petrece foarte multe ore la jobul sau.

Am adus in discutie , inca de la inceputul articolului, magazinul online Lincos, deoarece este o prezenta aparte pe acest segment de piata. Spun asta pentru ca am vazut scule ale unor producatori celebri si, nu cred ca sunt doar fotografiile. Chiar cu asta se ocupa, cu vanzare de produse de calitate. Si, asta nu e totul. Pe site-ul lor exista si informatii extrem de utile.

Stiu ca unii prefera sa mearga prin magazinele clasice, dar pentru mine si nu numai este mult mai comd sa deschid laptopul si sa navighez pe paginile unui magazin online. Iar, atunci cand am de a face cu profesionisti si asta se vede din modul in care se prezinta site-ul, nu ezit sa fac cumparaturi...daca mai nimeresc si cate o promotie sau reducere cu atat mai bine:)


Asadar, cand cauti un produs de genul unui compresor, nu il cumperi in fiecare zi si de aceea alegerea este una extrem de importanta. Iar ca sa faci o alegere buna ai nevoie de informatii. Si, cu siguranta informatiile despre cel mai bun produs le gasesti pe net, pe pagina site-ului de care v-am amintit.

In incheiere eu cred ca viitorul apartine magazinelor online. Cu siguranta cele clasice nu vor disparea, dar ponderea vanzarilor va fi net superioara magazinelor din online. E o parere, fireste!

Din blogosfera romaneasca va doresc spor la cumparaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu