marți, 9 septembrie 2014

Licitatie cu autovehicule

79 de autovehicule au fost ridicate de curand, de pe strazile Aradului. Acestea nu au mai fost revendicate si sunt scoase la licitatie de catre reprezentantii Primariei Arad.

Cele mai multe dintre autovehicule au fost parcate ilegal sau abandonate pe domeniul public si prezinta defectiuni, iar preturile de vanzare pornesc de la 229 lei si ajung pana la 3.000 de lei.

Primaria a estimat ca prin vanzarea celor 79 de autovehicule va incasa 62.000 de lei, luandu-se in calcul pretul de pornire. Licitatia urmeaza sa aiba loc in ziua de 22 septembrie, la depozitul Biroului de Ridicari Vehicule, potrivit unui anunt postat pe site-ul Primariei Arad, conform agentiei mediafax.ro.


Astfel, cel mai ieftin vehicul scos la vanzare in cadrul licitatiei este un tractor defect, care are un pretul de pornire de 299 de lei.

La polul polul opus, cel mai scump vehicul este un Ford Mondeo, cu un pret de pornire de 3.000 de lei.

Pe lista de licitatie sunt trecute mai multe modele Dacia, care au preturi de pornire cuprinse intre 300 si 700 de lei, precum si un camion defect, cu un pret cerut de 2.231 lei.

Alte marci de masini precum BMW sau Mercedes, dar modele vechi si cu defectiuni, au preturi cuprinse intre 400 si 2.200 lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu