luni, 8 septembrie 2014

Danseaza printre vise- Antena1

                                        Antena 1 castiga teren in fata ProTv-ului



Vedetele Alina Eremia si Diana Munteanu-Niculescu se vor intrece pe noul ring de dans de la Antena1, in aceasta toamna. Cele doua vedete vor participa la emisiunea "Dansează printre vise", produsa de Antena 1, unde unul dintre jurati fiind nimeni altul decat temutul Mihai Petre, sosit din juriul emisiuni: "Dansez pentru tine" al ProTv-ului.
Pentru a fi in forma maxima la acest concurs, Alina Eremia si-a intensificat antrenamentele de la sala, in vederea atingeri unei conditi fizice foarte bune..
"Sunt atentă la alimentaţie, ca şi până acum, pentru că de ceva timp am optat pentru un stil de viaţă cât mai sănătos", a dezvaluitin premiera cantareata.

"O coregrafie presupune un program riguros de antrenamente, unde se pot întâmpla accidente, iar efortul fizic este uneori mai mare decât poţi duce. Vreau să exclud însă din start varianta asta", a spus Alina.
Pentru Diana Munteanu, experienta din ringul de dans este una noua, dat fiind ca nu a participat niciodata intr-un asemenea gen de concurs. Vedeta este, insa, obisnuita cu antrenamentele fizice obositoare.
"Am terminat Liceul Sportiv, am practicat 8 ani atletism şi m-a ajutat enorm în viaţă. M-a învăţat să fiu un om ordonat, echilibrat şi ambiţios. De-a lungul timpului am simţit că tot ce am acumulat atunci mi-a folosit ulterior. Sunt sigură că şi acum va fi la fel", a explicat ea jurnalistilor YahooCelebrity.


Juriul este format din Mihai Petre, Jojo si Igor Munteanu. Show-ul urmeaza sa inceapa in aceasta toamna, data nefiind inca publicata oficial!



Emisiunea este realizata dupa formatul celui mai longeviv show de dans din lume, "Dancing with the Stars".Ca si concluzie, dupa cum declara Mihai Petre, telespectatorii ar trebui sa se astepte la „un spectacol de dans în adevăratul sens al cuvântului, creat de dansatori profesioniști cu experiență și vedete. Competiția va fi una acerbă și spectaculoasă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu