miercuri, 27 august 2014

Evenimentele in restaurant

Personal cand ies in oras prefer locurile unde pot sa mananc cate ceva, dar nu pizzerii. Prefer localurile linistite unde produsele sunt de calitate, pentru ca da, ma gandesc la cum arata localul si ce preparate servesc.
De cate ori merg intr-un local (restaurant) ma astept ca papilele mele sa fie date peste cap sa fie surprinse intr-un mod placut, de ceea ce mananc. Incepand cu gustarile reci si terminand cu desertul. In mod normal nu ma ghiftuiesc atat de mult cand merg intr-un restaurant singur sau insotit de alte persoane, dar chiar daca luam un fel de mancare ar trebui sa contina un elemnt de surpriza care sa ne faca sa revenim cu placere.


In opinia mea un restaurant devine important atunci cand un numar mare de clienti revin cu placere sau isi doresc sa se intoarca. E vorba sa iti fidelizezi clienti. Asta este pana la urma cheia succesului intr-un asemenea domeniu. Gustul deosebit al preparatelor vor duce la fidelizarea clientilor. Ei vor fi convinsi ca in acel local gasesc mereu preparate culinare delicioase.

Cred ca acum este inutil sa ma gandesc la alte detalii precum: curatenie, aranjamentul floral al localului, acestea fiind de fapt lucruri pe care le stie orice administrator de restaurant. Sunt detalii care impresioneaza si atrag in acelasi timp clienti

Ma gandesc ca un restaurant trebuie sa fie si intr-un circuit al localurilor din acel oras...pentru ca in zilele noastre informatia trebuie sa fie usor de gasit. Clienti nu au timp sa alerge prin oras dupa un restaurant si cum internetul e cel mai accesibil mijloc de informatie aparitia unor portaluri pe aceasta nisa e mai mult decat necesara.
Daca mai punem la socoteala si faptul ca un local este necesar si atunci cand se organizeaza un eveniment special portalul devine util.

In mediul online pentru un: restaurant evenimente , in Bucuresti aveti la dispozitie un portal ce se vrea a aduna pe un singur site cele mai bune si importante restaurante unde se pot organiza diverse evenimente: nunti, botezuri, zile onomastice, etc...

 Este mult mai usor sa intri pe net sa gasesti pe un singur site (portal) toate restaurantele din oras si sa poti sa alegi acel local in care un eveniment important din viata ta sau a familiei sa aiba loc. Criteriile dupa care il vei alege sunt difeite de la om la om...Preferintele fiecaruia inclind balanta catre acel local potrivit "gustului".

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi plina de evenimente frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu