duminică, 20 iulie 2014

Zodiacul chinezesc. Sunt Tigru

Conform zodiacului chinesezc anul acesta e al Calului de Lemn. El a inceput pe data de 31 ianuarie 2014 si se va incheia pe 18 februarie anul viitor.
Zodiacul chinezesc, pentru cei care inca nu stiu e impartit in 5 elemente -Pamant, Lemn, Metal, Foc si Apa. Aceste elemente au influentea asupra celor 12 semne din zodiacul chinezesc. Fiecare semn fiind fiecare guvernat de unul din elementele de care v-am spus mai sus.
Zodiacul chinezesc cuprind douasprezece animale cu caracteristici si personalitati diferite care influenteaza(dupa cum spun unii, viata fiecaruia dintre noi. 

Baza acestor douasprezece animale este baza pe care a fost construit intregul zodiac chinezesc, cu un ciclul de doisprezece ani, fiecare an fiind, la randul lui asociat unuia dintre cele douasprezece animale.


Fiecare din anul chinezesc incepe intr-o zi diferita, in primele doua luni (ianuarie sau februarie) ale anului din calendarul nostru.
Anul acesta, dupa cum stiti este: Anul Calului de Lemn. Se zice ca acesta te ajuta sa iti rezolvi anumite probleme, sa iti gasesti un drum in viata, sa evoluezi. Este un simbol care reprezinta un nou inceput in plan profesional, financiar sau personal. Suntem deja la jumatatea anului si poate unii dintre voi ati simtit ceva din chestiile astea.

Conform zodiacul chinezesc am aflat ca eu sunt TIGRU. Consultand zodiacul chinezesc din pura curiozitate, la inceputul anului 2014 am aflat ca sunt vesti bune, pentru mine. Cica ma asteapta multe oportuitati!! Suntem la jumatatea anului, asadar timp ar mai fi. Cu toate ca nu sunt un cititor fidel al zodiacului, din cand in cand imi place sa stiu...ce si cum? Daca sunteti interesati si, voi puteti citi un Calendar Zodiac Chinezesc....de pe site-ul: zodiac-chinezesc.net, gasit cu totul intamplator!

PS. Daca ti-a placut acest articol , te invit sa citesti si acest articol

7 comentarii:

  1. Legenda spune ca Buddha a chemat la el toate animalele inainte de a intra in Nirvana, pentru a-si lua ramas bun inainte de a pleca definitiv de pe Pamant. La chemarea lui au raspuns primele Sobolanul, Bivolul, Tigrul, Iepurele, Dragonul, Sarpele, Calul, Oaia, Maimuta, Cocosul, Cainele si Porcul. In ordinea sosirii lor au fost alcatuiti anii zodiacului chinez. Acest zodiac a fost folosit in China abia din secolul al IX-lea. Sistemul astrologic reprezentat prin cele douasprezece animale este unul partial, care pune accent pe profilul personalitatii nu pe predictia destinului. Chinezii spun ca anul in care ne-am nascut reprezinta animalul care se ascunde in inima noastra. Pentru ca sistemul sa fie complet se foloseste asociat cu Cei Patru Stalpi ai Destinului. Este una dintre metodele cele mai serioase si profunde folosite pentru a prezice luna, anul si fazele favorabile oricarei persoane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Creşterea unui copil este pe cât de importantă, pe atât de complexă, timp în care nu ar trebui decât să fie firească, spun specialiştii bucureşteni. Părinţii din Capitală ”se plimbă” între greşeli care pleacă fie din lipsă de informaţie, fie din lipsă de timp.


    RăspundețiȘtergere
  3. Pai zi si tu data nasterii si eventual si ora daca o stii, si-ti fac un horoscop din ala cu 4 stalpi daca vrei. Ca pe mine ma distreaza chestia asta, desi ia destul timp, insa si mie imi place astrologia chineza, plus mi se pare mai inteligibila decat aia europeeana sau decat aia indiana, nici nu mai vorbesc...aia nici macar nu pot sa inteleg pe ce se bazeaza, asa de obscura mi se pare. Aia europeeana mi se pare efectiv prea cult-literara, iar asta chineza
    mi se pare cea mai naturala. Plus mie parca mi se potriveste asta chineza mai bine decat alelalte, insa asta e si din cauza simpatiei deci si a indulgentei mele sporite fata de ea ! Zau, eu si in legatura cu superstitiile sunt la fel, cred mai mult in alea care-mi plac, de ex trifoiul cu 4 foi, decat in alea care nu-mi plac, de ex alea cu pisici, sau in general cred in alea care anunta lucruri bune, de bun augur, nu in alea care anunta lucruri rele ! Am si citit ca pt ca o prezicere sa para mai credibila trebuie sa contina minim 33,3 % vesti bune, insa nu stiu daca exista si un maxim, adica sa nu depaseasca, de ex 68 % de vesti bune.

    RăspundețiȘtergere