luni, 7 iulie 2014

Unde esti tu, tinerete?

Nu am mai citit de mult o carte !
Exista pentru asta si-o explicatie ...ochelarii :) De cand a trebuit sa-i port mi-a disparut si apetitul pentru citit ( mamaaaaaaaaaaa si ce apetit aveam pana nu demult ). Cu ei pe nas nu mai poti sta relaxat sa citesti in diverse pozitii...vara iti transpira pe nas...se mai si aburesc...Offf ! unde esti tu, tinerete ?
 La asta se mai adauga si preturile, uneori aberante, la care se vind autorii care chiar merita cititi !!!
Am primit o tableta si ma chinui sa citesc carti electronice ...neeee ! Nu simt placerea atingerii paginilor, mirosul tiparului, coperta care sa-mi ramana in memorie...semnul de carte cu care sa-mi jalonez avansarea in poveste....raman clar un cititoar de carte cu file !

    De ce ma plang ? Pentru ca m-am lovit de cateva ori pe aici pe :)...prin blogosfera, de intrebarea :
    -"Ce ai citit ultima data " ?...Parca eram la completarea Oracolului din adolescenta sau la un test de inteligenta gen " Te pui cu blondele " :)
    De raspunsul ( favorabil sau nu ) depindea daca sint sau nu bagata in blogroll-ul ( elitista ) de prieteni a persoanei X.
    Uite nu am mai citit NIMIC ! ( dar nu mor de rusine ci doar de ciuda ...ca nu mai am ochii de alta data si ca inca nu m-am adaptat la tehnologia E-book :(

Un comentariu: