duminică, 20 iulie 2014

Simona Halep, in presa americana

Simona Halep i-a uluit pe jurnalistii americani: "Rar am văzut aşa ceva în istorie"

Simona Halep a continuat ascensiunea impresionanta si, in anul 2014 ajungand pe pozitia a treia in lume. Mai mult, a ajuns in finala de la Roland Garros si in semifinale de la Wimbledon, doua din cele mai importante turnee ale circuitul WTA.

Evoluriile fantastice ale Simonei Halep au fost apreciate si de jurnalistii americani, fapt pentru care in numarul din această luna al revistei Tennis Now romanca, Simona Halep are parte de o caracterizare fascinanta:
"Simona Halep a fost una dintre cele mai bune jucătoare din 2014 datorită, în special, tehnicii perfecte pe care o are. La o înălţime destul de mică, Halep este obligată să-şi folosească corpul pînă la limită şi chiar peste. Lovitura ei de forehand este cea mai superbă din circuit şi explica ascensiunea ei. Rar am mai vazut aşa ceva in istorie, o lovitura atît de eficientă", au consemnat jurnalistii americanii, conform site-ului: ziare.com.
Acestia au continuat laudele la adresa Simonei Halep, dezvaluind un alt punct important din jocul ei: "La fel de important este şi simţul de anticipaţie al lui Halep, care o ajută să citească foarte rapid jocul adversarelor.

Cînd mingea se apropie, Halep îşi lasă greutatea pe piciorul din spate. Apoi, aşteaptă mingea cu încheietura relaxată, însă după aceea se dezlănţuie şi loveşte cu sete, surprinzîndu-şi adversarele".

2 comentarii:

  1. In sfarsit avem si noi pe cineva care sa fie laudat de toata lumea! Bravo Simonei!

    RăspundețiȘtergere