sâmbătă, 5 iulie 2014

Simona Halep, dupa Wimbledon

Jucatoarea de tenis, Simona Halep a fost primita cu flori la sosirea in Romania. Aceasta avut parte de o n saptamâna aproape perfecta, fiind invinsa de o accidentare . Niciodata in cariera sa nu a reusit sa mearga atât de departe in Turneul de la Wimbledon.
„Nu am fost tristă, am fost tristă că a fost o înfrângere, n-am fost tristă pentru că s-a terminat turneul, pentru că a fost un turneu bun”, a declarat Simona referitor la semifinala pierduta in fata tenismenei canadiencei, Eugenie Bouchard.
Halep a inregistrat cele mai bune performanţe ale carierei in turneele de grand slam la care a participat in anul acesta: sferturi la Australian Open, finala la Roland Garros pierduta in fata lui Sharopova si semifinala de la Wimbledon.

intrebata daca are in perpectiva sa ajunga „number one”, in clasamentul WTA, Simona Halep a răspuns: „Bineînțeles că îmi doresc, dar nu știu dacă se va întâmpla. Voi munci ca să ajung!”, a promis tenismena românca.
Pana la momentul la care va urca pe primul loc in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, Simona Halep isi doreste titlul de la BRD Bucharest Open, primul turneu feminin WTA organizat la noi in tara in perioada 5-13 iulie.
„Este ceea ce-mi doresc, o să fie o bucurie foarte mare, pentru că este și primul în țara noastră, și pentru că este și primul aici la noi, o să fie greu, pentru că vin de pe iarbă, dar sper să mă acomodez cât de repede pot”, a mai spus Simona Halep.
Meciurile de la BRD Bucharest Open vor fi transmise de catre canalul de sport:  Digi Sport.   

2 comentarii: