vineri, 11 iulie 2014

Persoane vs personaje

Persoane vs personaje : Ele, doamnele, daca e sa analizam sincer, pot fi concomitent si personaje si persoane ...dupa bunul lor plac, dupa starea de spirit, dupa zodie, dupa cat de buna le-a iesit cafeaua de dimineata sau dupa cum s-au sculat ...cu fata la cearceaf sau nu !!!! Tousi o sa incerc sa fac o usoara delimitare cu un creion dermatograf ( daca o vreti neagra ) sau cu un ruj rezistent la transfer ( daca o vreti rosie ) …linie pe care o putem sari cu usurinta intr-un picior ca la sotronul de pe vremea cand eram baieti de cartier . :)
PERSOANELE sunt niste doamne bine…cu mare pofta de socializare  :) si evident cu mult timp liber ( acasa sau la serviciu conteaza mai putin ) Singure sau maritate ( maritate totusi singure ) au fotografii frumoase cu familia, cu concediul, cu pisica, cu noua poseta, cu noua prajitura ! Daca sunt domnisoare au rubrica foto plina de poze de la mare, expunand tot ce au mai frumos ( chiar daca este numai in mintea lor )
Din cand in cand devin PERSONAJE : schimba numele cu un nikname adorabil, romantic sau enigmatic !
Schimba saptamanal poza de profil ( pentru ca asa simt, pentru ca afara ploua…sau pentru ca o colega de la serviciu a slabit 5 Kg cu o noua dieta si ea nu. Se apuca de scris bloguri pe teme existentiale, pe teme de dragoste si dor, pe teme bisericesti sau paranormale…orice prin care pot iesi din anonimatul asta ucigator ! Se lanseaza in razboaie fara cauza clara, in dialoguri in contradictoriu, dau sfaturi necerute totusi pertinente...fac valuri in jurul lor pentru ca asa se simt bine …pentru ca merita ! Pentru ca trebuiesc remarcate !  :) si chiar sunt !

Persoane sau personaje ??!! Aceasta-i intrebarea!?!!…Ele importa mai putin …ce e cu adevarat important este sentimentul de eliberare din rutina…de siguranta conferita de anonimat…placerea nevinovata ( sau vinovata ) de a flirta, a ademeni...a cuceri sau doar de a necaji barbatii ...de a avea cu cine vorbi ( chiar si in scris ) pentru ca lor asta le place  :) la nebunie !

No bine, acum s-aveti un weekend placut:)

8 comentarii:

  1. Cu ajutorul unui program software ce a adunat date de pe internet a fost alcătuit un top al celor mai importante persoane din istorie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei bine, uneori, atunci cand imaginatia lor nu reuseste sa zburde, muza personajelor animate este gasita in persoane reale sau in rolurile

    RăspundețiȘtergere