marți, 22 iulie 2014

O minte puternica

Puterea mentala este cea pe care trebuie sa ne bazam, indiferent de circumstantele care ne inconjoara. Unii oameni sunt mai puternici la nivel mental decat altii, insa vestea buna este ca puterea mentala poate fi dobandita – exact la fel ca si puterea fizica. 

Ce inseamna sa ai o minte puternica?


O minte puternica are capacitatea de a opri gandurile care ii induc frica si neputinta si se focalizeaza pe a inlatura obstacolele din calea obiectivelor. Credintele limitative sunt identificate si inlaturate, rand pe rand, prin dialog interior.




O minte puternica are ca si caracteristici curajul, increderea in propriile resurse, capacitatea de a persevera in ciuda dificultatilor, determinarea, ambitia si controlul.

A fi in control inseamna sa ai capacitatea de a te automotiva si de a influenta directia si rezultatele pe care le obtii in viata. A fi in control presupune sa ai certitudinea ca poti sa-ti autodetermini existenta in loc sa astepti pasiv orice iti pune in cale viata.

Daca ai o minte care se multumeste cu mediocritatea, sa nu fii surprins de rezultatele pe care le obtii in viata. 

A-ti intari mintea este un obiectiv pe care trebuie sa-l ai in vedere mereu de-a lungul vietii. Daca te focusezi constant pe a avea o minte puternica, la un moment dat vei deveni o persoana puternica, iar puterea va face parte din identitatea ta.


Sursa: laitman.ro

3 comentarii:

  1. Este adevarat doar ca uneori nu avem destul curaj pt a face unele lucruri

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat si frumos . Trebuie sa muncim ca sa avem toata frumusetea acestei vieti

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,adevarat,autocontrolul,multi il au dar totul se dobindeste in timp !Atunci,cind ve-i reusi,sa te cunosti pe tine insuti,ve-i deveni,un om puternic !

    RăspundețiȘtergere