vineri, 18 iulie 2014

Nu te panica

Daca esti singur/a acum, nu te panica si nici nu deveni disperat/a. Focusarea pe găsirea unui partener, cu orice preț, poate sa-ti aducă in viata ta persoana nepotrivita.

Cel mai bun lucru pe care poți sa-l faci acum pentru tine este sa te centrezi pe tine, sa te focusezi pe obiectivele, pe visele tale si sa-ti construiesti o viata minunata.

Vei vedea ca in momentul in care esti fericit cu tine însuți, partenerul potrivit pentru tine își va găsi calea catre tine.

Simtind disperare atragi lucruri negative, insa mulțumirea de sine si abundenta pe care ti-o asiguri singur, vor aduce in viata ta persoana potrivită pentru o relație frumoasa si evolutiva

Un comentariu:

  1. Eu as dori sa comentez ca abundenta si multumirea de sine atrage si o gramada de cersetori care se tin scai de tine de nu mai scapi, deci as recomanda ca, in paralel cu construirea unei abundente satisfacatoarede sine de a implementa si un plan auto-educativ de a invata sa refuzi cat mai politicos plus adecvat situatiei respective droaia de saraci, flamanzi, estropiati, orfani care se va ingramadi in jurul tau, pt ca altfel risti ca de prea mare mila sa ramai lefter sau sa faci burnout. Insa acest curriculum cere, se pare, nu atat lectii de diplomatie, cat lectii de leadership, pt ca numai un leader poate sti sa fie autentic generos doar cand e cazul si fara a-si pierde pozitia social ierarhica superioara, desi desigur a fi leader merge mama in mana si cu destula solitudine plus cu necesitatea unui angajament politic...ganditi-va de ex la solitudinea pres Putin...pana si dansul a divortat...ma rog, are o amanta, insa cu o amanta nu se poate construi un cuplu adevarat. Pot sa spun insa ca eu personal inca nu m-am lamurit cu chestia asta re daca e absolut obligatoriu sa formam chiar totii un cuplu...desi stiu ca prelungeste speranta de viata...insa zau daca eu sunt genul de om care sa se inhame si la a invata si practica leadershipul in plus de ca ma chinui sa nu risipesc si starea mea de satisfactie personala pt ca nu ma prea pricep sa zic NU atunci cand vine cate un cersetor cu o poveste trista in preajma mea, si eu ii dau ceva acolo insa de fapt mai mult ca sa ma lase-n pace, nu ca sa construiesc un cuplu cu el, ca exact asta mi-ar mai lipsi. Nu stiu de ce nu vin catre mine alt fel de oameni mai potriviti mie cand eu de fapt sunt chiar satisfacut. Prietena mea mi-a zis ca e pt ca am probabil un aer care intimideaza lumea. Dar zau, eu nu pot sa cred ca sunt chiar asa de fioros. Cred ca voi incerca sa studiez mai atent pe pres Putin, mai ales ca ieri alaltaieri dna Hillary Clinton a opinat in public ca e cam patologic mintal in sens de imatur, narcisist plus cu ADHD plus l-a invitat la psihoterapie de grup...zau, parca ar fi vorbit despre mine, asa m-am
    recunoscut in acea caracterizare...ca eu de la cine sa iau role model comportamental social daca nu de la leaderii nostri...doar nu o sa ma iau dupa artisti, ca aia au cupluri ff zbuciumate plus instabile si mereu cu persoana nepotrivita, cf tabloide.

    RăspundețiȘtergere