marți, 1 iulie 2014

De la vraja la vrajeala : EL si EA

1. De la vraja la vrajeala : EL

In fiecare barbat zace un vrajitor cu 2 fete !

O fata e sincera…o oglinda a sufletului…In preajma persoanei iubite :) :) afiseaza un zambet larg :) ( aproape prostesc ) o inima cu mari palpitatii / fibrilatii si niste ochi de caprior ( cu speranta ca niciodata coarnele nu-i vor impodobi fruntea )

Vraja nu tine mult dar cat esti in transa ai impresia ca atingi absolutul ( si nu e vb de Vodka cu acelasi nume desi te poti simti lafel de beat :) ) …ca nirvana e o realitate, ca ambrozia, laptele si mierea iti curg prin vene.


Cu cealalta fata ( dulce si mieroasa ) tese laude, maguliri, complimente…pe unele se mira si el de unde le scoate…din palaria de magician poate :) …vrajeala!!!!! In functie de imaginatie, inteligenta si abilitate vrajeala poate fi atit de invaluitoare si eficienta incit aduce satisfactii mai practice si mai de durata .

In fiecare femeie zace o victima…cu voie sau fara de voie…se lasa vrajita dar “ pune botul “ si la vrajeala…

Intre cele doua tabere e o permanenta lupta :)…iar reusita deplina e doar o problema de sincronizare .

PS : nici nu stiu care din cele 2 fetze e mai periculoasa...daca de vrajeala te poti prinde :) din vraja se pot trezi direct maritate :) si nu neaparat cu omul potrivit !


2. Femeile sunt niste vrajitoare :) cu…1000 de fetze !

Femeile sunt niste vrajitoare :) cu…1000 de fetze !
Exerseaza inca de mici cat si cum sa plinga ca sa poata obtine ce doresc

Mai apoi invata cum sa dea ochii rimelati peste cap…cum sa-si potriveasca tricoul ca sa alunece ( ca din greseala ) pe un umar dezvelindu-l, cum sa-si asorteze glossul cu unghiile false, cum sa aleaga cel mai bun sutien push-up…si cate alte mici secrete…

Foarte important e sa stie sa-si rotunjeasca buzele cand pronunta : iubi, motanel, iepuras sau pui apoi cum sa schimbe imperceptibil tonul pe imperativ in : as dori cutare si cutare !!!
Cu trecerea timpului, chiar daca frumusetea le mai piere( sau poate ca nu au avut-o niciodata ) vraja nu le dispare ba chiar le sporeste…invata diverse trucuri compensatorii si…intr-un final tot “ gaina batrana face ciorba buna “
Daca barbatii ( vrajitori ) pot fi frumosi, bogati sau potenti ( ca 3 in 1 mai rar iar cei destepti sunt din alta poveste) femeile ( vrajitoare ) pot fi oricum…ca tot asa cum doresc ele vor arata in lume :) doar pentru asta barbatii au creat : silicoanele, botoxul, photoshop-ul ! Bune sau rele, fumoase sau urate, destepte sau mai tontute fac ele ce fac si ...stapanesc lumea!!

Cine crede altceva…e intr-o grava eroare !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu