marți, 15 iulie 2014

Aroganta

Prin blogosfera ca si in viata de zi cu zi sunt fel si fel de oameni ( ca, in definitiv, sunt aceeasi )
Adesea am intalnit persoane foarte importante ( in mintea lor ) care ne privesc de sus ( pe noi, muritorii de rand ) si ne sfideaza fie si pentru ca nu am pus o virgula la locul ei din “ Indrumarul ortografic, ortoepic si de punctuatie “ !!! Alteori ne sfideaza pentru vederile politice ( parca politica nu ar fi aceeasi , o "femeie usoara" pentru toti ) sau pentru prietenii din lista unei retea de socializare.

Am avut si eu parte de astfel de fete “ mai superioare “  …unele s-au retras ( in glorie ) pentru ca blogul meu “ le pute “ …pe altele le-am blocat ( pentru ca ma indispuneau cu filozofia lor de 2 bani )


Consider ca nu suntem aici ca sa ne dam mari cu titlurile bombastice sau diplomele inramate pe peretele din spatele jiltului…suntem aici din dorinta de comunicare …iar fiecare isi alege prietenii ( virtuali ) si, comentariile la care raspunde, dupa bunul plac si propriile criterii…
Din pacate am avut surpriza neplacuta sa constat cat de adevarata e zicala : “ fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma fresc si singur ! “

Un comentariu:

  1. Oh, imi pare rau ca ai avut parte de tradarea unora pe care-i credeai prieteni dar e mai bine sa descoperi cine-i "fals", oricat de tarziu. Sa fie fericiti, departe de tine! :)
    In rest... Lasa-i! Nu pune la suflet! Cainii latra, caravana trece! :)
    Zile fericite iti doresc!

    RăspundețiȘtergere