luni, 28 iulie 2014

Am dat foc ...la umbrela


M-am saturat eu de multe in ultima vreme dar in saptamina ce a trecut m-am satura sigur de ...ploaie !!!!!!!!!!! si de accesoriul absolut necesar pentru ea : umbrela !
Taman cand aveam mai multe de rezolvat  :)...exact cand trebuia sa alerg mai mult  :) tocmai cand ar fi trebuit sa ajung din punctul A in B apoi in C dar si in D si E ( daca s-ar putea chiar concomitent )  :) ...uite ca ploua!!! Si nu se anuntza o ploaie calda si rapida de vara ( ca o binecuvintare dupa o zi caniculara :) ) ci ploi marunte de parca-i toamna tarzie si cer plumburiu de octombrie !!!
Nu mai am masina si nici 3-4 maini asa ca am alergat cu papornitele dupa mine ( picurand de apa...injurat de toata lumea pe care am imbrancit-o  :) si deranjat-o ) prin autobuze, pe trotuare ! O mana in plus pentru umbrela sigur nu mai gasesc  :) Sunt anuntate in plus aversele cu descarcari electrice si vant puternic, asa ca o umbrela devine oricum aproape inutila ...

Nu ai unde te refugia: ploua la mare, la munte, in toata tara...mai nou ploua...dupa amiaza!
In plus aceasta vreme ma deprima ...rezoneaza doar cu melodii triste si melancolice...trezeste amintiri dureroase ...nu mai punem la socoteala si reumatismul care se zvarcoleste prin oase...
Sunt in cautarea unui remediu...poate cineva e mai priceput intr-ale vremii sau macar stie cum sa trecem cu bine de o vara capricioasa precum o muiere isterica  :) si nesatisfacuta sau un politician care schimba aliantele mai ceva ca VREMEA.


2 comentarii:

  1. din motive aferente (sacose) dar si din motive de vant, am renuntat la umbrele si am luat o geaca subtire de fas, cu gluga, ce o pot impacheta intr-un buzunar dupa. Are 3 ani, si va mai tine ceva ani inainte.

    RăspundețiȘtergere